Hoe kan ik een andere Website binnen een webpagina invoegen

Web-ontwikkelaars vinden het soms noodzakelijk of wenselijk mocht ook de inhoud van een website binnen een andere. Dit is handig als u wenst om te demonstreren van meerdere websites op een enkele pagina. Met behulp van een HTML-tag genaamd "iframe" (afkorting van in line frame) kunt u een (of meer) volledige website importeren naar een webpagina, en geef vervolgens criteria voor hoe deze geïmporteerde sites worden weergegeven. In line frames worden veel gebruikt, ondersteund door de meeste webbrowsers en eenvoudig te implementeren.

Instructies

Instructies

1

Maak een back-up van elk bestand dat u wilt bewerken.

2

Open het HTML of PHP bestand waarin u wenst op te nemen van de externe website, met behulp van een suite van Web-ontwerp zoals Dreamweaver of een teksteditor zoals Kladblok.

3

Vindt de locatie, in de ruwe code van de primaire Website, die u de externe Website wilt te verschijnen.

4

Plak de volgende code op die plaats, de tekst tussen haakjes vervangen door uw gewenste waarden. (Gebruik geen haakjes.) De kenmerken van de "breedte" en "hoogte" vervangen met uw gewenste breedte en hoogte, houdend in mening dat breedte en hoogte kunnen worden opgegeven als percentages (100%, 50%, enz) of pixels (100px, 50px, etc).

< iframe src = "(de url van de website die u wenst te importeren)" width = "100%" height = "100%" >

< p > (een bericht moet worden weergegeven als de gebruiker de browser ondersteunt geen iframes.) < /p >

< / iframe >

5

Voeg een van de volgende optionele kenmerken toe aan de iframe-code, de tekst tussen haakjes vervangen door uw gewenste waarden. (Neem geen haakjes.) Deze kenmerken zijn niet nodig voor de iframe weergave of functie, maar met inbegrip van die een aantal van hen u meer controle krijgt over hoe dat iframe wordt weergegeven.

FRAMEBORDER="(1)"--dit kenmerk van besturingselementen of er is een rand rond de iframe of niet. De numerieke waarde vertegenwoordigt de randdikte.

marginheight="(1px)" en marginwidth="(1px)"--deze kenmerken opgeven van de iframe boven/beneden en links/rechts marges, respectievelijk. Marge, die staat vermeld in pixels, is de hoeveelheid ruimte tussen de buitenkant van de iframe en de met element.

scrolling="(Yes)"--dit kenmerk bepaalt of een schuifbalk wordt weergegeven naast een iframe. Dit kenmerk kan worden ingesteld als "ja" (altijd wordt een schuifbalk weergegeven), "nee" (nooit wordt een schuifbalk weergegeven) of "auto" (een schuifbalk, afhankelijk van bepaalde criteria kunnen weergeven). Als u dit kenmerk de waarde op 'no' instelt, zal de iframe inhoud worden beperkt tot wat binnen de opgegeven hoogte en breedte past.

6

Sla het bewerkte bestand.

7

Het bewerkte bestand uploaden naar uw webserver of Webgastheer, die het oorspronkelijke dossier vervangt.