Hoe kan ik een afbeelding in Powerpoint plakken zonder het wijzigen van de indeling?

U wilt een afbeelding plakken in PowerPoint, hoeft u niet de opmaak van een PowerPoint-dia wilt wijzigen. Hoewel de dia-indeling voorinstelling waarin een foto invoegen is handig, dat het is niet nodig om dit bepaalde lay-out gebruiken indien u wenst een figuur in te voegen. In plaats daarvan de opdracht "Afbeelding uit bestand invoegen", zodat u kunt een afbeelding in een PowerPoint-dia invoegen zonder het wijzigen van de lay-out.

Instructies

1

Open PowerPoint.

2

Selecteer de dia die u wenst om een afbeelding in te plakken.

3

Klik op "Insert", selecteer "Beeld" en kies "File." Blader door de bestanden op uw computer en selecteer de afbeelding die u wilt plakken in PowerPoint. Na te doen, zal de afbeelding in uw PowerPoint-dia met een opmaak waarmee ze zitten op de top van tekst, die houden zal beïnvloeden uw huidige dia-indeling worden ingevoegd.

4

Klik en sleep de afbeelding in uw PowerPoint-dia te selecteren van de meest geschikte locatie voor het. Klik en sleep de hoeken van de afbeelding groter of kleiner te maken.

5

Sla uw PowerPoint wanneer u klaar bent. U hebt nu met succes geplakt een afbeelding in PowerPoint zonder het wijzigen van de indeling.