Hoe kan ik de schermgrootte wijzigen wanneer mijn Laptop tot een TV aansluiten?

Meeste moderne laptops hebben een ingebouwde mogelijkheid om te koppelen aan een tweede monitor of beeldscherm, meestal met een speciale knop die aan de toets "Functie" toegewezen. Soms is deze tweede beeldscherm een televisie, meestal een HDTV. Sommige televisies automatisch aangepast aan de computeringang, maar anderen moeten handmatig worden overgeschakeld naar een vriendelijke TV-resolutie. Wanneer een beeld van de laptop op een TV bijgesneden of horizontale is, is het meestal omdat de resolutie dient te worden gewijzigd.

Instructies

1

Sluit uw laptop op de TV via HDMI, DVI of VGA, afhankelijk van welke aansluitingen die de laptop en TV hebben. Selecteer de ingangsbron overstappen naar het beeld van de laptop op de TV. Standaard moet dit een spiegelbeeld van wat er op de laptop.

2

Klik met de rechtermuisknop een lege ruimte op het bureaublad en klik op "Eigenschappen" of "Schermresolutie." Alternatief, ga naar "Start" en vervolgens "Control Panel" en vervolgens op "Weergeven".

3

Klik op het tabblad "Instellingen" als je niet op het Resolutiescherm. Klik op de monitor met het label "2" om deze te selecteren. Klik op "Identificeren" om ervoor te zorgen is de TV die u aan het wijzigen bent. Een '2' moet worden weergegeven op de TV. Schuif de balk resolutie 1280 x 720 of 1920 x 1080 voor HDTV standaardoplossingen. Klik op "OK" of "Apply" om te bevestigen.