Hoe kan ik Convert Printer C6680 Parallel aan USB?

Hoe kan ik Convert Printer C6680 Parallel aan USB?


De parallelle printerkabel van HP C6680 is een speciale kabel speciaal ontworpen voor gebruik met bepaalde HP printers die van het bedrijf eigen mini-centronics-interface gebruikmaken. De kabel verbindt bepaalde model HP printers op de parallelle poort van een PC. Veel eigenaren van C6680 compatibele HP printers wilt verbinden hen met nieuwere pc's met USB-poorten; ze zijn echter vaak teleurgesteld als standaard USB naar parallelle adapters niet werken voor hen. Dit is omdat de interface op de printers van de standaard centronics poorten die worden gebruikt op andere parallelle printers afwijkt. Gelukkig, is er een werk rond om te helpen eigenaars van oudere HP printers bij de eigen mini-centronics-interface.

Instructies

1

De computer afsluiten. Uitschakelen van de computer en de printer.

2

Plaats de mannelijke centronics-uiteinde van de USB-naar-parallel-adapter in de vrouwelijke centronics sleuf op de centronics naar mini-centronics-adapter. Duw de behoud clips op zijn plaats.

3

Plaats het platte uiteinde van de USB-naar-parallel adapterkabel in een lege USB-poort op de computer.

4

Sluit de mini-centronics-uiteinde van de centronics aan mini-centronics adapter aan op de andere stekker van de kabel van de printer HP C6680. Sluit de behoud clips.

5

Sluit het andere uiteinde van de printerkabel C6680 op de printer. Draai de behoud schroeven met de hand of met een Phillips schroevendraaier.

6

Draai de printer op het eerste, en gaat dan de computer. De printersoftware installeren of toestaan dat het besturingssysteem automatisch detecteren en configureren van de printer om te gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Zet altijd op de printer eerst mogelijk schommeling om schade te voorkomen aan de kabel circuits.