Hoe kan ik controleren wie mij volgt op Tumblr?

Tumblr kunt u een andere gebruiker door te klikken op een link aan de rechterkant van de pagina tijdens het bekijken van haar blog volgen. Nadat u een gebruiker hebt gevolgd, haar meest recente updates worden weergegeven op uw dashboard wanneer u op Tumblr inlogt. Als u beschikt over een blog op Tumblr post kwalitatief hoogstaande inhoud, kan uw blog een aanhang hebben gebouwd. Controleer uw Tumblr dashboard om te zien wie momenteel volgt u en weer te geven van de blogs die behoren tot uw volgelingen.

Instructies

1

Navigeer naar de Tumblr loginpagina op Tumblr.com. Voer uw e-mailadres en wachtwoord om het hoofdmenu weer te geven.

2

Klik op de titel van de Tumblr-blog waarvoor u wilt weergeven van de lijst van de volgelingen aan de bovenkant van de pagina.

3

Klik op de "Volgelingen" link aan de rechterkant van de pagina. Er verschijnt een lijst van de huidige volgelingen van uw blog. Klik op de naam van een persoon om zijn Tumblr blog te bekijken, of klik op de "Follow" knop om te beginnen naar aanleiding van die gebruiker.

Tips & waarschuwingen

  • De "Volgelingen" link wordt niet weergegeven op de rechterkant van de pagina op uw dashboard Tumblr als uw blog geen volgelingen heeft.