Hoe kan ik controleren voor een PSU op mijn Dell Dimension 3100?

Hoe kan ik controleren voor een PSU op mijn Dell Dimension 3100?


Een PSU, of een Power Supply Unit, geeft macht aan alle onderdelen in een computersysteem. Elke computer heeft een vermogen leveren van eenheid, maar soms kan het gaan slecht, vaak omdat er niet genoeg watt te verstrekken van het systeem. Een systeem van een computer maker, zoals Dell, moet komen met een PSU dat sterk genoeg is om voldoende macht van het systeem, maar als verschillende onderdelen zijn bijgewerkt, de PSU kan uiteindelijk te zwak. Het is dus belangrijk om te weten hoe om te controleren of een PSU.

Instructies

1

Toegang tot de achterzijde van de computer (eerst zorg ervoor om de stekker uit de computer om te voorkomen dat de schok). Er is een geraspte vent met de AC adapter stekker aan de bovenkant van het systeem. Dit is de PSU.

2

Als u verwijderen de PSU wilt te geven via een goed controleren of te vervangen, beginnen met het unlatching van de cover van het systeem. De hendel kan worden gevonden bij de bovenkant van de computer.

3

Haal alle componenten, met inbegrip van alle harde schijven, schijven, grafische kaarten, moederborden, of iets anders dat kunnen worden aangesloten op de PSU.

4

Aan de zijkant van de voeding met de AC adapter stekker, verwijder de vier schroeven aan de PSU in en verwijder het.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u werkt met de binnenkant van een computer, altijd onthouden om de stekker uit de computer en als u wilt kwijting statische elektriciteit dat kan hebben opgebouwd op uw vingers of handen door het aanraken van een stuk metaal voordat u gaat werken op alle onderdelen. Dit vermindert het risico van schokken aan de gebruiker en het systeem.