Hoe kan ik automatische Window Updates instellen?

Hoe kan ik automatische Window Updates instellen?


Met de release van Windows XP in 2001, heeft Microsoft Windows Automatische Update computer gebruikers melding van kritieke Windows-updates gemaakt. Windows Automatische Update is nu een standaard functie op alle Windows-besturingssystemen.

Geschiedenis

In de jaren 1990, gebruikers van Windows 95 en 98 bijgewerkt hun computers door verbindingen met Microsoft servers online met behulp van Internet Explorer. Microsoft een geïntegreerde bijwerken nut voor de XP-besturingssysteem, genaamd "Automatisch bijwerken" voor updates met hoge prioriteit gemaakt. Dit hulpprogramma is nu beter bekend als 'Windows Update'.

Functie

Het hulpprogramma Windows Update controleert de on line Microsoft-servers of er updates voor uw specifieke besturingssysteem. Deze updates zijn vaak belangrijke toevoegingen (genaamd "Lost") of veiligheid Wijzigingenin (genoemd "patches") de software in het besturingssysteem. Volgens Nate Clinton, programmamanager van Microsoft Windows Update, is het hulpprogramma ingesteld op controleren op updates "onafhankelijk van de geselecteerde instellingen voor het afhandelen van updates." Dus terwijl de gebruiker ervoor kiezen kan te downloaden en installeren van updates automatisch, controleert het hulpprogramma op updates automatisch, ongeacht.

Instellingen

U kunt het hulpprogramma om automatisch te controleren op updates en installeert ze zonder enige inspanning of de aandacht van uw kant. Selecteer de optie "updates automatisch installeren (aanbevolen)" en Microsoft zal doen al het werk. Uw computer moet on line te controleren en downloaden van updates.

Voordelen

De functie Automatische updates van Windows heeft voordelen voor computergebruikers en de Microsoft-vestiging. Aangezien de updates worden geautomatiseerd door het hulpprogramma, moeten gebruikers niet langer de moeite van het gaan naar de Microsoft website, scannen voor wijzigingen en het downloaden van updates. Microsoft is gunstig omdat meer computers worden beschermd met patches en fixes, verstrekken de werkende systemen met een reputatie van betrouwbaarheid en klantenservice.