Hoe kan iemand dun in After Effects

Adobe After Effects kunt u om te verdraaien, knijp en afbeelding of video-bestanden bewerken. Kunt u lichte aanpassingen aan een persoon te laten verschijnen dunner op scherm. Als u precies de juiste hoeveelheid van bewerken, een paar duim lichaam kan samen worden squished zodat een persoon kijken mager zonder het ziet eruit als een reflectie van een carnaval spiegel. Dit proces werkt in alle "CS" versies van Adobe After Effects.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop in het projectvenster en selecteer "Importeren". Kies de video- of afbeeldingsbestanden die u wilt bewerken. Klik op "OK" toe te voegen aan het project.

2

Slepen en neerzetten van het mediabestand in het venster "Lagen". Het mediabestand wordt weergegeven in het venster "Monitor".

3

Schrobben naar het gedeelte van de video die u wilt het effect toepassen. Als het bestand een foto is, moet u deze stap overslaan.

4

Klik eenmaal op de laag om deze te markeren. Ga naar "Effect," "Vervormen" en selecteer "Uitvloeien." Het zal automatisch het effect toepast.

5

Klik op het tabblad 'Effect Controls' op de linker bovenhoek van het scherm. Selecteer de rechter bovenhoek "Uitvloeien" pictogram. Het is een plein met alle vier de zijden geduwd.

6

Vouw de "Pucker gereedschapsopties" tot de penseelgrootte. De borstel grootte aanpassen totdat het is een kleine cirkel die de kleine details van het lichaam kan krijgen.

7

Klik in het venster "Monitor" rond het gebied wachten om het te duwen. Blijf dicht bij de taille, zodat de andere gebieden van de media doen niet geraakt.

8

Extra lijnen dunne armen, benen en het gezicht zo nodig van toepassing. Doe een beetje op een moment, zodat u kunt zien hoe elke klik van invloed is op de kleine details.