Hoe je pagina op pagina twee voor Microsoft Word

Hoe je pagina op pagina twee voor Microsoft Word


Automatische paginanummering in Microsoft Word kunt u plaatsen het paginanummer op elke pagina van het document dynamisch, zodat als u toevoegen of verwijderen van inhoud de pagina nummers correct blijven. Veel Microsoft Word-documenten hebben een voorblad of de titelpagina en de feitelijke inhoud van het document begint op de tweede pagina. Als u een paginanummer op de titelpagina of een voorblad niet wilt, kunt u uw document om te beginnen met automatische pagina nummering op de tweede pagina wijzigen.

Instructies

1

Open Microsoft Word. Laden van een bestaand document of maak een nieuw document.

2

Ga naar de tweede pagina van het document. Klik op aan de bovenkant van de pagina. Klik op "Pagina-indeling," dan "breekt." Klik op "Volgende pagina".

3

Dubbelklik boven aan de pagina te openen van de "Koptekst & voettekst" tab. Klik op "Aan vorige koppelen."

4

Klik op "Paginanummer", en de locatie waar u het paginanummer wilt. Bijvoorbeeld, klik op "Top van pagina" en selecteer "pagina nummer 3" om de paginanummer boven aan de pagina te zetten spuien tegen de rechtermarge van het document.

5

Klik opnieuw op "Page Number" en "Paginanummers opmaken." Type "1" in het tekstvak naast "Start aan." Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt een nieuwe eerste pagina vóór de eerste bestaande pagina wilt toevoegen, klikt u op om de cursor op de eerste pagina, klik op "Invoegen" en vervolgens "Lege pagina." Dit zal het verplaatsen van pagina naar pagina twee van het document.