Hoe je een folder in een E-mail

Jaren geleden, was de enige manier om folders rond door hen te posten op bulletin boards of flauwvallen ze met de hand. Tegenwoordig, echter, hebt u de mogelijkheid om te verspreiden van flyers elektronisch via e-mail naar iemand met een e-mailadres. Als u wilt een flyer insluiten in uw e-mailbericht moet worden een imagebestand, zoals een JPEG-afbeelding of PDF. Anders, kunt u de functie 'Attachment', die, zoals de naam al suggereert, kunt u een bestand als bijlage toevoegen aan uw e-mailbericht.

Instructies

Insluiten in uw E-mail

1

Scan uw folder op uw computer als het niet reeds op uw computer. Om dit te doen, de flyer in het bed van uw scanner plaatsen en druk op de "Scan" knop. Volg de aanwijzingen van uw scannersoftware op uw computer de flyer als een digitaal beeldbestand opslaan.

2

Open uw e-mailprogramma of log in om uw webmaildienst. Klik op de "Nieuw e-mailbericht" optie. Typ in de e-mailadres(sen) die u verzenden de flyer een titel voor het e-mailbericht toevoegen wilt, en typ een persoonlijke boodschap, indien gewenst.

3

Klik op de "Foto invoegen", of de gelijknamige knop in de menubalk van uw e-mailprogramma en navigeer naar de locatie van de flyer afbeelding op uw computer.

4

Dubbelklik op het afbeeldingsbestand naar de flyer insluiten in uw e-mailbericht. Als u gebruikmaakt van een webmaildienst, navigeer naar de locatie van de flyer-afbeelding en klik vervolgens op en sleep deze naar de berichttekst van uw e-mailbericht en het zal automatisch worden ingebed in uw e-mail.

5

Klik op de "Verzenden" knop wanneer u klaar bent voor uw e-mailbericht verzenden met de flyer ingebed in het.

Aan uw E-mail koppelen

6

Open uw e-mailprogramma of inloggen op uw webmaildienst en voer de gewenste berichtgegevens.

7

Klik op de knop "Bestand bijvoegen" of "Bijlage" op de menubalk van de nieuw e-mailbericht en navigeer naar de locatie van het bestand van de folder op uw computer.

8

Dubbelklik op het bestand van de flyer te koppelen aan uw e-mailbericht en klik vervolgens op de knop "Verzenden". Uw e-mail folder zal nu worden verzonden.