Hoe Javascript-wachtwoord wijzigen op een Computer van de IBM Aptiva

JavaScript-bestanden zijn tekstbestanden die u met de editor van de Blocnote van Vensters meegeleverd met het besturingssysteem Windows bewerken kunt. JavaScript-bestanden bevatten een plain tekst-wachtwoord, dus u niet hoeft te decoderen of te ontcijferen van een gecodeerde wachtwoord op de IBM Aptiva-computer. JavaScript wordt gebruikt in webapplicaties en sommige desktop applicaties voor het IBM Aptiva-computer geconfigureerd.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het Javascript-bestand op uw computer. Selecteer "Openen met" in de pop-up contextmenu van Windows. Er wordt een venster geopend met een lijst met programma's die u gebruiken kunt om het Javascript-bestand te openen.

2

Selecteer "Kladblok" uit de lijst met opties. De Javascript-code wordt geopend in de teksteditor. Blader omlaag naar het gedeelte waar het wachtwoord wordt ingevoerd; Vervang het wachtwoord in het bestand. Het wachtwoord is de tekst binnen citaten. Dit is de waarde die u moet wijzigen. Bijvoorbeeld, is hieronder een voorbeeld van Javascript-code die wordt een wachtwoord ingesteld:

wachtwoord = "mypass";

3

De toetsen "Ctrl" en "S" gelijktijdig wijzigingen op te slaan. Sluit het bestand, voer de IBM Aptiva-toepassing die gebruikmaakt van het Javascript-bestand om te testen van de nieuwe wachtwoordinstellingen.