Hoe iTunes Media converteren naar MP3

ITunes media converteren naar MP3 is een gemakkelijk proces; Sommige nummers die zijn gekocht bij de iTunes Store hebben echter bescherming van het auteursrecht--wat betekent, dat zij niet kunnen worden gekopieerd of geconverteerd. Andere formaten, met inbegrip van AIFF, WAV-, Apple Lossless, AAC, WMAs (indien op een PC) en cd's kunnen worden geconverteerd naar MP3 door uw iTunes-voorkeuren instellen. Merk op dat als u van gecomprimeerde formaten converteert, met inbegrip van AAC, wat verlies in geluidskwaliteit, als gevolg van MP3 compressie normen kunnen optreden.

Instructies

1

Start iTunes. Een kopie van uw nieuwe MP3 opslaan door op "Bewerken" te klikken en te selecteren 'Voorkeuren'.

2

Klik op het tabblad "Algemeen" in de linkerbovenhoek van het venster. Klik op de "Importinstellingen" knop in de rechterbenedenhoek.

3

Kies "MP3 Encoder" uit de "Import gebruik van" drop down box aan de bovenkant van het scherm. Klik op "OK" als uw wijzigingen wilt opslaan.

4

Markeer de nummers in iTunes die u converteren naar MP3 wilt.

5

Klik op het tabblad "Geavanceerd" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Create MP3-versie." Beide versies van uw lied zal worden in uw iTunes-bibliotheek als conversie voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Meerdere aaneengesloten items selecteren door te klikken op de eerste titel in uw lijst, de "SHIFT"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik op de laatste titel. Alle tracks in tussen moeten nu worden onderstreept.
  • Meerdere niet-aangrenzende items selecteren de "CTRL"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klikt u op de gewenste titels.
  • Alleen iTunes Plus liederen--gekocht bij de iTunes Store--kunnen worden omgezet.