Hoe installeer ik Ubuntu zonder een CD

Ubuntu is een open-source Linux-gebaseerd werkend systeem waarin is kosteloos. Twee afzonderlijke versies van Ubuntu worden aangeboden: één voor desktop computers en de andere voor netbooks. Ubuntu aankan volledig vanaf een USB-station zonder toegang tot de belangrijkste vaste schijf van de gebruiker. Ubuntu is ook installeren vanaf een USB-drive op de harde schijf toegang te verlenen tot het besturingssysteem zonder schoen vanuit te USB toer.

Instructies

1

De Universal USB Installer downloaden van Pendrivelinux.com.

2

Open het programma van de Universal USB Installer door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.

3

Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik vervolgens op "Ik ga akkoord."

4

Selecteer in de vervolgkeuzelijst de versie van Ubuntu die overeenkomt met de versie die u wilt installeren.

5

Vink het vakje van de "The ISO downloaden" hebt u niet de Ubuntu installatie al gedownload. Als u al een kopie van de Ubuntu installatie, klik op de knop "Bladeren" en selecteer de afbeelding van Ubuntu.

6

Een USB-flashstation in de computer plaatst.

7

Selecteer de USB-flash-drive letter van de drop-down box op de "Universal USB Installer"-venster. Deze stationsletter is hetzelfde als de brief gegeven voor de drive in 'Mijn Computer'.

8

Klik op "Create" als een bootable USB Ubuntu-installatie wilt maken.

9

Door het invoegen van het USB-station in de computer en vervolgens draaien op Ubuntu te installeren. Dit zorgt ervoor dat de computer te starten vanaf de USB drive en de Ubuntu installer om weer te geven.