Hoe installeer ik MS Office Document Image Writer

Microsoft Office Document Imaging is een onderdeel van Office 2007 en 2003 die u toelaat om het scannen van een papieren document naar de harde schijf van uw computer, de tekst ophalen uit het document met behulp van optische tekenherkenning en werken met de tekst met behulp van een Microsoft Office-programma, zoals Word. Als u een document op uw computer scant en niet opgeslagen in het Microsoft Document Imaging-indeling (MDI), wellicht u niet dit onderdeel van Microsoft Office is geïnstalleerd. Installeer de Microsoft Office Document Image Writer van uw installatie-cd van Office om deze functie te gebruiken.

Instructies

1

Open het menu Start en klik op "Control Panel".

2

Klik op "Programma's en onderdelen" of "Uninstall te programma."

3

Klik op de versie van Microsoft Office op uw computer geïnstalleerd, en klik op "Wijzigen". Het nut van de installatie voor Microsoft Office wordt weergegeven.

4

Klik op de "Toevoegen of onderdelen verwijderen" radio knop, en klik vervolgens op "Doorgaan". Het venster geeft een overzicht van de componenten die beschikbaar is voor uw versie van Microsoft Office.

5

Klik op het plusteken naast "Office Tools" categorie uit te vouwen.

6

Klik op het plusteken naast "Microsoft Office Document Imaging."

7

Klik op de knop naast 'Microsoft Office Document Image Writer' en selecteer 'Uitvoeren vanaf mijn Computer.'

8

Klik op de knop "Doorgaan" en plaats de installatie-cd van Microsoft Office als dit gevraagd. De installatie hulpprogramma Microsoft Office Document Image Writer naar de computer kopieert en verschijnt het bericht "Configuratie is voltooid" wanneer klaar.

9

Klik op de knop "Sluiten".