Hoe installeer ik Google Conversion Codes

De functie voor het bijhouden van conversies van Google AdWords kunt u statistische gegevens vastleggen van klik throughs door het installeren van een conversiecode op de pagina die uw site wordt weergegeven wanneer een gebruiker een taak zoals aanmelden voor een nieuwsbrief of aankoop van een product heeft voltooid. Zodra u hebt gegenereerd en de conversiecode geïnstalleerd, zal statistieken beginnen te verschijnen in uw AdWords-dashboard in 24 tot 48 uur.

Instructies

1

Aanmelden bij uw Google AdWords-dashboard. Klik op "Rapportering en Tools."

2

Klik op 'Conversies'. Klik op de omrekening die u wilt installeren. Als u maken van een nieuwe conversie wilt, klik op "Nieuwe bekering", en titel van de conversie.

3

Klik op de "Code" tab. Klik op "Ik wijzigingen aanbrengen in de Code." De conversiecode wordt weergegeven. Markeer en kopieer de code.

4

Toegang tot uw website sjabloon editor en open vervolgens de sjabloon voor de pagina waarop u wilt installeren van de conversiecode.

5

Plak de conversiecode in de sjabloon en sla uw wijzigingen op.

Tips & waarschuwingen

  • Als u geen wijzigingen in uw site-code aanbrengen doen, klikt u op "Ik breng geen wijzigingen aan de Code," en voer het e-mailadres van de beheerder van uw site. Klik op 'Verzenden' om de code naar de beheerder.