Hoe installeer ik een Z22 van Lexmark inktcartridge

Afdrukken foto's, tekstdocumenten en andere onderdelen met een printer vereist het gebruik van een inktcartridge. Er zijn een paar stappen die nodig zijn om met succes de printer werkt met een onlangs gekochte inktcartridge. Met een paar eenvoudige suggesties leert u snel hoe installeer ik een Lexmark Z22 inktcartridge.

Instructies

1

Open het controlepaneel Lexmark aangebracht op uw computersysteem te beginnen met de installatie van uw inktcartridges. Klik op het pictogram op uw bureaublad om naar dit gebied, of open het menu 'Programma's '. Na het openen van het Configuratiescherm van Lexmark, door de printcartridge installatieoptie te kiezen.

2

Klik op de "installeren zwart" of "Installeren kleureninktcartridge" opdracht vóór de werkelijke fysieke invoeging van een inktcartridge. Zodra dit is gebeurd, halen de inktcassette die u in uw printer van Lexmark Z22 installeren zult. Inspecteer het op geen merkbare gebreken die kunnen voorkomen dat het naar behoren werken met uw printer van Lexmark Z22. Als u een defect ontdekken, plaats het terug in de originele verpakking voor een mogelijke terugkeer.

3

Verwijder de strip van tape die de inktcartridge beschermt. Wanneer deze tape opstijgen, doe het zorgvuldig en raak het blootgestelde koperen gebied gelegen aan de achterzijde van de inktcartridge. Als u probeert te gebruiken van de inktcartridge zonder het verwijderen van de tape, zal veroorzaken de printer van Lexmark Z22 ophouden correct werkend.

4

Plaats de inktcartridge in uw printer van Lexmark Z22 door het invoegen van het in de juiste cartridge vervoerder. Weet je dat het is correct ingevoegd wanneer u een klikkend geluid hoort. Herhaal dit proces voor elke inktcartridge die moet worden geïnstalleerd in de printer. Wanneer u klaar bent, sluit u de Lexmark Z22 printer te dekken.

5

Uitlijnen uw nieuw geïnstalleerde inktcartridge afdrukken testpagina's. Deze tests zal garanderen dat de hele installatieproces is de juiste manier gedaan. Na het installeren van uw inktcartridges, de Lexmark Z22 automatisch gevraagd dat u de printer testen. Binnen een paar minuten van het testen, zult u in staat om te bepalen als de inktcartridges correct met uw printer functioneren.

Tips & waarschuwingen

  • Lees altijd de meegeleverde instructies bij het installeren van een gloednieuwe inktcartridge. Draag altijd handschoenen wanneer installeren of verwijderen van inktcartridges, omdat ze kunnen gaan lekken.
  • Probeer niet om een inktcartridge installeren met de band nog steeds verbonden met het. Dwing een inktcartridge niet in een lastige positie, wanneer u installeert. Vermijd algemene inktcartridges omdat ze niet correct in uw printer werkt mogelijk.