Hoe installeer ik een XFX GeForce 8800 GT

NVIDIA is de Schepper van de GeForce lijn van grafische kaarten voor de PC. Een GeForce grafische kaart, zoals de XFX GeForce 8800 GT, installeren, moet een moederbord met een PCI-Express-sleuf, gevonden op alle moderne moederborden. Als u wilt installeren de XFX GeForce 8800 GT, zal u moeten installeren van de kaart eerst op uw moederbord en vervolgens de benodigde stuurprogramma's en software.

Instructies

1

Zet de computer uit en haal alles uit uw computergeval.

2

Open de behuizing van uw computer. Zoals alle computer gevallen anders ontworpen zijn, Raadpleeg uw handleiding als u problemen ondervinden bij het openen.

3

Zoek de PCI-Express-sleuf op uw moederbord. Het is een lange sleuf bevindt zich in de linkerbenedenhoek van uw moederbord, in de buurt van de achterkant van de behuizing van uw computer. Het zal meestal het label van "PCI-E" in witte letters.

4

Schroef de bevestigingsbeugel met uw schroevendraaier voor de PCI-E-sleuf die u gebruikt.

5

Schuif de XFX GeForce 8800 GT in de PCI-Express-sleuf, uitlijnen van de achterplaat van de kaart met de opening in uw geval. Schroef in de achterplaat aan de behuizing van de computer met behulp van de schroef die u eerder hebt verwijderd.

6

Sluit uw computer en sluit alle onderdelen weer aan op het geval. Gebruik de meegeleverde DVI kabel te koppelen van de XFX GeForce 8800 GT aan uw monitor en zet de computer aan.

7

Plaats de software-cd die is meegeleverd bij uw XFX GeForce 8800 GT zodra Windows is opgestart. Volg alle instructies om te installeren van de benodigde stuurprogramma's en software die nodig is om uw kaart aan de volle capaciteit te gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Raak een blootgestelde stuk metaal aan zichzelf aarden voordat alle computerhardware aan te raken.