Hoe installeer ik een Wi-Fi USB Connector

Een draadloze USB-adapter is een gemakkelijke manier om toe te voegen Wi-Fi mogelijkheden naar computers ontbreekt een interne draadloze antenne. Dit is ook gunstig voor computers met oudere, tragere draadloze antennes. De installatie is vrij eenvoudig: alles wat nodig is is de juiste stuurprogramma's, zodat de computer weet hoe om te interageren met de aangesloten draadloze adapter. Zodra de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, kunt u verbinding met elk draadloos netwerk binnen het bereik.

Instructies

1

Plaats de CD die bij de draadloze USB-adapter is geleverd. Als u niet over de CD langer beschikt, bezoek de website van de fabrikant en download het installatieprogramma van de juiste software voor uw model van Wi-Fi adapter.

2

Dubbelklik op de CD of Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om te starten de installatie hulpprogramma. Volg de aanwijzingen om de benodigde stuurprogramma's en extra toepassingen te installeren. Sluit de USB-adapter wanneer daarom wordt gevraagd. Als u niet wordt gevraagd, sluit de adapter niet.

3

Start de computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid.

4

Plaats de draadloze USB-adapter in een vrije USB-poort wanneer de computer back-up opstart. Het systeem zal nu correct herkent de nieuwe hardware als een draadloze antenne en u zal zitten kundig voor verbinding met draadloze netwerken.

Tips & waarschuwingen

  • Met de rechtermuisknop op het draadloze netwerkpictogram in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het computerscherm, zoeken naar en verbinding maken met beschikbare draadloze netwerken.