Hoe installeer ik een RJ-45 Connector

Hoewel draadloze internetconnectiviteit, veel bedrijven bestaat, scholen en winkels nog steeds gebruiken bekabelde netwerken om veiligheid te waarborgen. Dit artikel beschrijft hoe u maakt RJ-45 kabels en hoe installeer ik een RJ-45-connector.

Instructies

RJ-45 kabels maken

1

Zodra u de hierboven vermelde leveringen hebt verzameld, ben je klaar om te beginnen met het maken van uw eigen RJ-45-kabels. Om te beginnen, selecteer de gewenste lengte van de kabel. Houd er rekening mee dat als uw kabels zal worden gebruikt in-wall, ze moeten lang genoeg zijn om het bereiken van punt A naar punt B, met inbegrip van toegestane vertraging.

2

Neem uw strippers/crimpers en ongeveer een inch en een half van de mouw van de kabel te verwijderen. Wees voorzichtig niet te snijden in de gekleurde draden binnen.

3

Zodra u de mouw hebt verwijderd, moet u meerdere paren van gekleurde draden. Elk van de paren te scheiden in afzonderlijke draden. U moet een totaal van acht draden.

4

Organiseren van elk van de draden in de volgende volgorde van links naar rechts.
1 - wit oranje
2 - oranje
3 - wit groen
4 - blauw
5 - wit blauw
6 - groen
7 - wit bruin
8 - Brown
Als u problemen ondervindt, verwijst naar het diagram vermeld in de sectie u 'll moeten dingen hierboven (zie bronnen hieronder voor link).

5

Nadat u de draden op basis van het bovenstaande diagram hebt uitgelijnd, glad de draden zodat ze plat (een beetje hobbelig is OK). Om te bereiken een precisie-einde, illustraties uit een 1/2 centimeter (0.5) met behulp van uw draadknipper.

6

Zodra u hebt uitgelijnd en de draaduiteinden gereinigd, neem één van het einde van de RJ-45 (clip naar beneden) en langzaam steek de draden in de tip. Zorg ervoor dat de draden stevig zijn beveiligd en het einde te vullen. Controleer om ervoor te zorgen dat uw draden nog steeds uitgelijnd in het juiste patroon voordat u verdergaat.

7

Neem uw crimpers en zorgvuldig plaats de kabel in de desbetreffende sleuf. Knijp stevig neer op het handvat om ervoor te zorgen dat de kabel is verzegeld. Een goede vuistregel is om gedurende vijf seconden, release, houd en houd vervolgens voor vijf seconden.

Installeren van de hoeksteen van de RJ-45 Jacks

8

Installeren keystone of InWall aansluitingen is iets ingewikkelder dan het creëren van RJ-45 kabels. Om te beginnen, neem een hoeksteen jack en plaats het in de muur plaat. Zorg ervoor dat de twee beveiligd voordat u verdergaat zijn.

9

Als wilt maken de kabel nodig, herhaalt u stappen 1 tot en met 5 in sectie 1 hierboven vermeld.

10

Nadat u hebt ontdaan, gerangschikt en schoongemaakt uw draden, kunt u hen toevoegen aan de keystone-aansluitingen. DIT IS ZEER BELANGRIJK. Om ervoor te zorgen dat de aansluitingen functioneel zijn, moet overeenkomen met de volgorde van de draden precies naar uw kabels. In het bovenstaande voorbeeld, zijn de kabels gemaakt met de clip naar beneden. Uw keystone-jack is in de vergelijkbare indeling (insert met clip naar beneden). Echter om overeenkomen met uw kabel, moet u de volgorde omdraaien (zie volgende stap).

11

Afhankelijk van uw kabel, moet de volgorde van uw keystone jack's draden (links naar rechts):
1 - Brown
2 - wit bruin
3 - groen
4 - wit blauw
5 - blauw
6 - wit groen
7 - oranje
8 - wit oranje

12

Nadat u hebt uw kabels correct wordt uitgelijnd, kunt u beginnen met het persoonsgebonden in de keystone-jack. U zult merken dat u in tegenstelling tot het einde van de RJ-45, een krimptang niet gebruiken om de verbinding te sluiten. U moet een speciale tool die meegeleverd met uw keystone-aansluitingen is. Steek de draden in de overeenkomstige kleuren op de keystone-aansluiting en gebruik uw gereedschap om ze te duwen in plaats.
Zodra u dit heeft gedaan, kunt u het andere einde van de regel die volgt op de bovenstaande dezelfde stappen uitvoeren.

Tips & waarschuwingen

  • Om ervoor te zorgen dat uw kabels correct werken, zal investeren in een kabeltester (vrij goedkoop) garanderen dat je alles correct hebt gedaan. Ervoor te zorgen dat uw kabels lang genoeg zijn te hebben van ten minste één tot drie voeten vertraging. Dit zal zorgen voor een lange levensduur voor uw kabel en schade te voorkomen.
  • Als u in-wall jacks installeert, houd in mening die u nodig heeft om een gat in de muur. Voordat je knippen, als u niet de eigenaar van het pand, zorg ervoor om te verduidelijken wat u doet. Zorg er ook voor het meten van uw gat kleiner dan de wandplaat. Dit zal ervoor zorgen dat de plaat tegen het oppervlak van de muur is.