Hoe installeer ik een Printer van HP PSC 1300 serie

De PSC 1300-serie all-in-one printer wordt geleverd met een installatie-CD, zoals andere printers, die u gebruiken kunt om het installeren van de printer stuurprogramma's en software op uw computer. Als u een meer recente versie van de software en stuurprogramma's, evenals een versie die overeenkomt met de exacte besturingssysteem op uw computer, kunt u de Hewlett Packard's website doorzoeken. U moet de versie van de volledige functionaliteit van de PSC 1300 van software installeren als u gebruik wilt maken van de printer digitale scanmogelijkheden, onder andere functies.

Instructies

1

Zet de PSC-1300 en de computer die u wilt gebruiken. Opstarten van het besturingssysteem van de computer maar steek de USB-kabel niet in de printer.

2

Behulp van de computer internetbrowser naar Hewlett Packard's home pagina, en klik dan op de link 'Ondersteuning en Drivers' aan de bovenkant van de pagina. Klik op de knop "Drivers en Software", typ "PVC 1300 All In One" in het lege vak en druk op de toets "Enter".

3

Het exacte model printer dat u eigen selecteren in de lijst die hieronder worden gegenereerd. Gebruik de pull-down menu op de volgende pagina voor het opgeven van het besturingssysteem uw computer gebruikt.

4

Klik op de kleine plusteken naast 'Drivers' om het gedeelte te openen. Klik op de "Volledige functie Software" optie en vervolgens op de "Download" knop.

5

Klik "Run" vroeger de software uitgestudeerd downloaden naar de vaste schijf van de computer. Volg de instructies op het scherm, die variƫren afhankelijk van de versie van besturingssysteem hebt, en sluit de USB-kabel op de printer en de computer alleen wanneer de software stuurt.