Hoe installeer ik een Printer HP Deskjet 3320

De kleuren-inkjetprinter van HP Deskjet 3320 is een dual-cartridge printer die afdrukken met zowel zwarte als gekleurde inkt. Het is ideaal voor thuisnetwerken en kleine zakelijke gebruikers die behoefte hebben aan echte zwarte afdrukken en goede kleurenpresentatie van een printer die niet veel ruimte op hun bureau innemen. Het installeren van een HP Deskjet 3320 is niet moeilijk, in het algemeen vereisen een half uurtje of minder te bereiken. Meeste van wat is nodig voor het installeren van de Deskjet-3320 wordt geleverd verpakt met de printer, hoewel u zult moeten uw eigen USB-voedingskabel.

Instructies

1

Plaats de printer op een vlakke ondergrond en open de bovenklep. Trek de papierlade naar beneden toegang te verlenen tot de binnenkant van de Deskjet-3320. Verwijder het verpakkingsmateriaal binnen in de printer.

2

Steek de stekker van het netsnoer in de achterkant van de printer en sluit de printer in. Druk op de knop van de groene stroom, ervoor te zorgen dat het groene lampje op de printer om aan te geven dat er macht over komt. Als het licht komt niet op, zorg ervoor dat het netsnoer van de printer macht sleuf volledig wordt ingevoegd.

3

Plaats papier in de papierlade, de papieren gids schuiven om ervoor te zorgen dat het papier in de juiste positie.

4

Verwijder de inktcartridges uit hun verpakking en verwijder de roze tape strips die betrekking hebben op hun sproeiers. Plaats de zwarte inktcartridge in de juiste compartiment van de inkt cartridge cradle, ervoor te zorgen dat de koperen strip naar beneden en in de wieg gezichten. Herhaal dit proces voor de kleurencartridge aan de linkerkant, dan sluit de bovenklep van de printer.

5

Plaats de installatieschijf van de bestuurder in uw computer, zodat automatisch afspelen om het installatieprogramma te starten. Volg de instructies op het scherm om de printersoftware, de printer aansluiten op de computer met de USB-kabel wanneer u daarom wordt gevraagd door het programma te installeren.

6

Afdrukken van een testpagina wanneer daarom wordt gevraagd en volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het correct uitlijnen van de printerkoppen van uw printer Deskjet 3320. U moet bepalen welke van de Testpatronen goed afgedrukt, zodat de stuurprogramma's de juiste afdrukken configuratie voor de geïnstalleerde printer kiezen kunt.