Hoe installeer ik een Picture-kaart in een Computer

Hoe installeer ik een Picture-kaart in een Computer


Om afbeeldingen te zien op de monitor van de computer, moet uw computer een picture-kaart geïnstalleerd. Een picture card, een afkorting voor een grafische kaart, is een stuk hardware waarmee u beelden op het scherm zien door het converteren van de code van de computer en deze code omzetten in een signaal dat wordt gelezen door uw monitor. Zonder een werkende grafische kaart, zal niet u zitten kundig voor zien om het even wat op uw computer.

Instructies

1

Controleer of uw PC beschikt niet over een grafische kaart die momenteel zijn geïnstalleerd. Met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Eigenschappen" uit het drop-down menu. Selecteer het tabblad "Hardware" en open het "Apparaatbeheer". Als er een videokaart die is geïnstalleerd, zal het in de lijst verschijnen. Dubbel klik op de naam van de kaart, dan klikt u op "Verwijderen" onder het tabblad stuurprogramma's om het te desinstalleren.

2

Zet de computer uit en haal het uit de muur. Zet op een Antistatische polsband om jezelf te voorkomen van het krijgen van een schok terwijl u werkt. Moet u eerst eventuele bestaande grafische kaart in het systeem te verwijderen. De achterkant van het doosje open met een schroevendraaier en vinden de AGP-sleuf, die huizen van de grafische kaart. Deze slot is bruin en plastic en bevindt zich meestal boven de PCI-sleuf.

3

Verwijder de schroef die is aangesloten op de bestaande kaart, dan de kaart uit het systeem verwijderen en zet het opzij.

4

Plaats de nieuwe grafische kaart in de sleuf van de AVG. Sluit de schroef die u eerder hebt verwijderd om te koppelen aan de binnenkant van de computer. Als uw kaart is geleverd met een handleiding, Raadpleeg de instructies om ervoor te zorgen dat u installeert dat bepaalde model correct.

5

Schroef de achterkant van het doosje in plaats, sluit de computer en voorsprong op opwaarts. U bent nu klaar om te installeren van de nieuwe stuurprogramma's voor uw grafische kaart. Meestal wordt u gevraagd op opnieuw starten dat een nieuw apparaat is geïnstalleerd en u stap voor stap door het installatieproces van de bestuurder zal worden geleid.