Hoe installeer ik een nieuwe harde schijf in een Toshiba Laptop

Hoe installeer ik een nieuwe harde schijf in een Toshiba Laptop


Toshiba is beroemd voor het maken van televisies, maar het bedrijf ook produceert al top-of-the-line personal computers voor vele jaren. Het meest populaire model laptop is de satelliet. De Toshiba Satellite gaat met alle gemeenschappelijke eigenschappen om de meeste laptopcomputers, zoals internettoegang en het Windows-besturingssysteem. En zoals elke andere computer, informatie op het apparaat op een harde schijf wordt opgeslagen. Als u installeren van een nieuwe harde schijf in uw Toshiba wilt, kunt u het zelf doen zonder de hulp van een technicus.

Instructies

1

Zet de computer uit en haal de macht kabels aangesloten op het apparaat. Vervolgens sluit het scherm, draai het over en verwijder de batterij uit het compartiment aan de onderkant van de laptop.

2

Zoek de deksel vierkant harde schijf in het midden van de onderzijde van de computer. Het is de grootste van de covers van de drie compartiment aan de onderkant van de laptop.

3

Verwijder alle schroeven van de deksel. Gebruik vervolgens uw vingers te verwijderen van de deksel en zet het opzij. De harde schijf zal nu in het compartiment worden blootgesteld.

4

Grip van de harde schijf door het einde en schuif deze uit het compartiment. Vervolgens kunt uw Phillips schroevendraaier Verwijder de vier schroeven (twee aan elke zijde) van de metalen lade die de werkelijk vaste schijf huizen.

5

Verwijder de oude harde schijf uit de lade en vervangen door de nieuwe harde schijf. Vervang de schroeven en schuif de schijf in het compartiment. Vervang vervolgens de dekking, de schroeven en de batterij.