Hoe installeer ik een Microsoft Word Processor

Microsoft Word is een teksttoepassing die u toelaat om maken, opmaken en documenten delen, snel en effectief. Niet alleen u met tekst kunt werken, maar u kunt ook het invoegen van grafieken, afbeeldingen, kolommen en andere objecten. Microsoft Word wordt meegeleverd met de Microsoft Office-Suite, of u kan het kopen afzonderlijk. Een typische installatie van Word bevat Office tools, online help, Excel en WordPerfect-conversieprogramma's, wizards en sjablonen, spellingcontrole, een synoniemenlijst, automatische woordafbreking en grafische import/export. Word wellicht belangrijke harde schijfruimte, afhankelijk van de versie die u installeert.

Instructies

1

Sluit alle geopende toepassingen, dan plaatst u uw Microsoft Word-installatieschijf in het cd-rom- of DVD-station. De installatie start automatisch. Als dit niet gebeurt, klik op de "Start" knop in Windows en selecteer "Uitvoeren". Selecteer de "Browse" knop en navigeer naar uw CD-ROM- of DVD-station op zoek van de Word setup uitvoerbaar bestand (setup.exe, setuppls.exe of setupwrd.exe), en klik op 'OK'.

2

Volg de aanwijzingen van de wizard en voer uw gebruikersnaam, initialen en organisatie. Toevoegen in de productcode voor Microsoft Word, zoals aangegeven en selecteer "Next".

3

Via de "Gebruiksrechtovereenkomst" gelezen en ga akkoord met de voorwaarden door het plaatsen van een vinkje naast "I accept the terms in the License Agreement." Klik vervolgens op "Next."

4

Selecteer "Install Now" of kies het type installatie u wilt uitvoeren: 'Complete' of 'Custom'. Klik op "Browse" en kies waar u wilt dat het programma geïnstalleerd of typ het in handmatig, (bijvoorbeeld "c:\Program Files") en klik op "Volgende". De \"Complete\" optie installeert u alle Microsoft Office-onderdelen en tools op uw computer. \"Custom\" installeert alleen de Office-toepassingen en functies die u kiest.

5

Klik op "Install" om de installatie van Microsoft Word processor te beginnen. Het proces kan enkele minuten duren. U ontvangt een bericht dat u te laten weten van de installatie met succes is voltooid. Klik op "OK" om het bericht te sluiten. Microsoft Word processor is nu geïnstalleerd op uw computer en klaar voor gebruik. U kunt Word openen door het selecteren van "Start > programma's > Microsoft Office > Microsoft Office Word 2003. \"