Hoe installeer ik een Linksys Dual-Band Wireless-N USB Adapter zonder een schijf

De Linksys Dual-Band Wireless-N USB adapter wordt geleverd met een installatie-CD met de stuurprogramma's en een installatieprogramma om ze te installeren op uw computer. Als u niet over de CD beschikt, kunt u de stuurprogramma's en het nut van de opstelling van Linksys rechtstreeks naar het vergemakkelijken van de adapter te installeren op uw computer downloaden. Linksys heeft drivers voor Windows XP, Vista en 7, evenals het installatieprogramma dat op deze versies van Windows wordt uitgevoerd. Windows 8 of hoger wordt niet expliciet ondersteund.

Instructies

Automatische Setup

1

Blader naar de Linksys Support-pagina voor de AE2500 Dual-Band Wireless-N adapter (koppeling in bronnen). Klik op het tabblad "Downloads", selecteer een versienummer in het drop-down menu, ga naar de onderkant en klik vervolgens op de "Download"-link onder "Cisco Connect Setup Software voor PC".

2

Open het gedownloade bestand om het installatieprogramma te starten.

3

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor de installatie van de adapter te voltooien. De wizard zal u als cue wanneer u de USB-adapter in de USB-poort van uw computer moet invoegen.

Handmatige installatie

4

Blader naar de Linksys Support-pagina voor de AE2500 Dual-Band Wireless-N adapter (koppeling in bronnen). Klik op het tabblad "Downloads", selecteer een versienummer in het drop-down menu en klik vervolgens op de "Download" link onder de rubriek voor de versie van Windows die u gebruikt.

5

Open het gedownloade ZIP-bestand, klik op "Alle bestanden uitpakken", en volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het uitpakken van de map apparaat stuurprogramma voor de adapter van Linksys.

6

De Linksys Wireless-N USB adapter in de computer plaatst. Wacht totdat Windows het proberen van installatie en wordt een bericht weergegeven dat de installatie was niet succesvol.

7

Druk op de toets "Windows", "Device Manager" Typ en druk op "Enter".

8

De Linksys adapter kiezen in het venster Apparaatbeheer. Als een apparaat dat niet correct wordt geïnstalleerd, wordt het weergegeven met een geel driehoekje en een uitroepteken. Dubbelklik op de vermelding om de eigenschappen voor de adapter te openen.

9

Kies het tabblad "Stuurprogramma", selecteer "Stuurprogramma bijwerken" en blader vervolgens naar de locatie waar u het stuurprogramma downloaden vanaf de website van Linksys hebt uitgepakt. Zodra u de map hebt geselecteerd, klikt u op "OK" om het stuurprogramma te installeren.

Tips & waarschuwingen

  • Windows Update gebruiken voordat u een stuurprogramma handmatig installeert als de stuurprogramma's zijn mogelijk automatisch beschikbaar.
  • Verbinding maken met uw computer via een Ethernet-kabel of sla de stuurprogramma's en het installatieprogramma op een USB-drive om ze te krijgen op de computer waarop de draadloze adapter zal worden gebruikt.