Hoe installeer ik een Internet serviceprovider

Hoe installeer ik een Internet serviceprovider


Installeren van een Internet-provider (ISP) kunnen veel gemakkelijker dan het kiezen van een. Er zijn een breed scala aan keuzes, afhankelijk van het type van de gewenste service en de opties die beschikbaar zijn in uw geografisch gebied. Een beetje van het onderzoek is vereist voordat u uw ISP kunt installeren.

Instructies

1

Kies het type service dat u wilt gebruiken. Uw opties afhangen grotendeels van waar u woont. Stedelijke gebieden hebben de meeste keuzes, terwijl plattelandsgebieden beperkt worden kunnen. De meeste steden bieden satelliet, kabel en DSL. Voor het grootste deel, de snelste service zullen via kabel, met satelliet en DSL sluiten achter. DSL kan vertragen tijdens de piekuren, terwijl satelliet mogelijk onbruikbaar tijdens slecht weer. Hebt u een goede kabel provider, kan dit zijn uw beste weddenschap. Alle drie zijn qua prijs in de meeste markten. Dial-up verbindingen zijn het makkelijkst te installeren, de minst dure en de traagste verbinding. Internet beginners kunnen niet de langzame snelheid erg totdat ze een beetje gebruik onder hun gordels.

2

Inzicht in de behoeften van uw computer hardware. Als u een desktopcomputer hebt, moet u wellicht een modem verbinden met het Internet, afhankelijk van uw computer en het type service dat u koopt. De meeste laptops zijn voorzien van een ingebouwde-modem, waardoor ze Internet klaar. Veel serviceproviders voor kabel-, DSL- en satelliet zal komen aan uw huis en de service voor u installeren. Als u een modem nodig voor uw bureaublad, zij zal waarschijnlijk bepalen dat zonder extra kosten, maar het behoort tot hen, en moet u terug te sturen als u de service stopt. Dial-up verbindingen vereisen meestal een installatieschijf en eventueel een modem.

3

De dienstverleners van onderzoek voor de aard van de gewenste service. Zodra u het type service kiest, is het tijd om het onderzoek van de aanbieders in uw regio. Meestal is er slechts één kabel provider om uit te kiezen voor breedband kabeldienst. DSL kan worden gekocht bij de telefoonmaatschappij en providers zoals AT & T en Yahoo! Meestal zijn er vele opties voor satelliet. De inbel-keuzes zijn hetzelfde op de meeste plaatsen. Grote providers zijn AOL, Netzero en Earthlink, maar er zijn vele anderen.

4

Contact op met de serviceprovider. Het is een goed idee om de bovenste drie aanbieders noemen als je eenmaal weet wie ze zijn. Afhankelijk van het type van de dienst, kan je dat sommige bedrijven verkopen gebundelde pakketten zoals telefoon, kabel of satelliet en ISP-diensten. Dit bespaart u geld. Als u besluit om te gaan met dial-up, zal de ISP waarschijnlijk sturen u een schijf gebruiken voor installatie.

5Hoe installeer ik een Internet serviceprovider


Het installeren van uw ISP. Als de dienstverlener niet voor u installeert is, u waarschijnlijk hebben geregeld op dial-up en zul je het zelf installeren. Maak je geen zorgen, het is een vrij eenvoudig proces. Gewoon pop in de schijf en reageren op de vragen die het vraagt u op het scherm. De installatie is vrij automatische met enkele interactie vereist door u.