Hoe installeer ik een High Speed USB-poort naar Windows XP Home EditionVoordat u een nieuwe, high-powered USB 2.0-kaart aan uw PCI of PCMCIA-sleuf installeren, moet u eerst installeren naar Windows XP Home Edition de benodigde stuurprogramma's voor de kaart om te werken. Als u probeert het stuurprogramma te installeren nadat u al een van de hardware van de computer upgrade, werkt de USB-sleuf niet.

Upgraden van de hardware op een computer met Windows XP Home Edition is zeer eenvoudig, zo lang als u de software die nodig is om de drivers te installeren.

Instructies

1

Plaats in uw optische station de CD of DVD die meegeleverd met uw USB-kaart is. Volg de gids op het scherm om de software te installeren. Nadat de installatie is voltooid, start opnieuw op zodat uw wijzigingen doorgevoerd worden.

2

Macht van uw computer of laptop. De USB card in de desbetreffende PCMCIA- of PCI-sleuf installeren.

3

Macht op de computer of laptop zodra de fysieke installatie voltooid is. Nadat Windows XP is geladen, sluit u een high-powered USB-apparaat in de nieuwe USB-sleuf te controleren of de hardware werkt.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige USB-kaarten vereist zijn dat u het stuurprogramma installeert nadat u fysiek de hardware installeert. Controleer dat uw kaart handleiding voordat u de kaart op uw computer installeert.
  • Als u de USB-kaart van de ene PC naar de andere verwisselen zijn en geen software hebt, controleert u de website van de fabrikant voor stuurprogramma's.