Hoe installeer ik een grafische kaart

Een grafische kaart is een kaart van geïntegreerde schakeling waarmee een computer weergeven van afbeeldingen op de monitor. De meeste videokaarten Volg de VGA-standaard en ondersteunt meerdere resolutie instellingen. Hier is hoe te installeren van een nieuwe grafische kaart (of vervangen van een bestaande kaart) op uw computer.

Instructies

1

Kies een grafische kaart die compatibel is met uw computersysteem.

2

Verwijder de bestaande stuurprogramma's grafische kaart. Om dat te doen, klik met de rechtermuisknop op "Deze Computer" Selecteer "Eigenschappen", klik op 'Hardware' en klik op "Apparaatbeheer." In deze sectie vindt u een hoofd genaamd "Beeldschermadapter," waaronder u de vermelding voor uw bestaande grafische kaart vindt. Dubbelklik op dat de "Eigenschappen"-menu vinden. Klik op het tabblad "Stuurprogramma" voor vondst naar de "Uninstall" knop.

3

Verwijder uw bestaande grafische kaart. Om dat te doen, zwenking vandoor uw PC en koppel alle voeding. De CPU transactieprobleem en zoek de AGP-sleuf van uw systeemkaart. Dit komt boven de PCI-sleuven. Om te voorkomen dat een schok, verzeker uzelf met Antistatische polsband. Schroef de grafiekkaart van de achterplaat los en verwijder deze.

4

De nieuwe kaart laden. Plaatst u deze stevig en volledig. Schroef het aan de achterplaat.

5

Nieuwe stuurprogramma's installeren. Als u Windows XP gebruikt, zal het u begeleiden door het installatieproces op eigen; Zodra de grafische kaart is geïnstalleerd en de computer ingeschakeld, het systeem zal automatisch detecteren van het nieuwe apparaat en vraagt u om te gaan met de installatie.

6

U kunt ook open "Control Panel" en klik op de optie "Add/Remove Hardware". Het systeem zal beginnen op zoek naar de nieuwe hardware (in dit geval, de nieuwe grafische kaart). Als het een nieuwe grafische kaart niet wordt gedetecteerd, zal het systeem u gevraagd te selecteren uit een lijst met bestaande kaarten of een nieuw apparaat toevoegen. Zoek en selecteer de juiste grafische kaart in de lijst om te beginnen met de installatie. Als u de grafische kaart niet kunt vinden, is het onjuist aangesloten of defect. Controleer de fysieke installatie en vervolgens met de leverancier van uw grafische kaart.

Tips & waarschuwingen

  • Lees de handleiding die bij uw grafische kaart wordt geleverd, voordat u deze installeert.
  • Houd het controleren van dat uw grafische kaart leverancier voor updates en nieuwe producten.
  • Zorg ervoor dat uw nieuwe grafische kaart is compatibel met uw computer en dat het goed is aangesloten op de juiste sleuf van uw PC.