Hoe installeer ik een GOM speler

De speler GOM is een multimediaspeler die is vrij te downloaden. Het is een relatief klein bestand op 4.13 megabytes. Het is ook vrij van spyware of malware. Veel critici zeggen dat de speler GOM is beter dan kostbaar geprijsde multimedia spelers op de markt vandaag. Het is gemakkelijk te installeren, dus probeer de speler GOM op uw eigen PC.

Instructies

1

Bezoek een van de vele sites die de GOM player downloaden bieden. Zie bronnen hieronder.

2

Ga naar "Download" Zodra u de speler GOM. De download-proces begint zodra u op de knop klikt.

3

Klik op "Opslaan" op het "bestand Security-Download" waarschuwingsvenster dat wordt geopend. Kies waar u het bestand wilt opslaan. De standaardwaarde is het bestand 'Temp' in Windows. Klik op "Save" als je eenmaal in het juiste bestand.

4

Kies "Open map" in het "Download Complete" dialoogvenster. Markeer de GOM setup-bestand. Klik op het.

5

Beginnen met de installatie. Neem de standaard aanwijzingen. Echter, indien gewenst, kunt u wijzigen waar en hoe u de speler GOM installeert. Vergeet niet om te lezen en ga akkoord met de speler GOM gebruiksrechtovereenkomst. Klik op "Finish" wanneer dat gedeelte van de GOM Speler installatie voltooid is.

6

Selecteer de configuratiemodus voor uw speler GOM. U hebt de keuze van de normale modus, hoge-output modus of TV-uitvoer modus. De GOM player biedt tips om te helpen u de juiste modus voor uw computer installeren.

7

Gaan met het installatieproces. U moet de codec en luidsprekers, de bijbehorende extensies en de ondertitel en prioriteit instellingen instellen. Als je twijfels hebt, kunt u de standaardinstellingen voor nu nemen en wijzigen van de configuratie-instellingen op een later tijdstip. Uw nieuwe speler GOM is vervolgens klaar.