Hoe installeer ik een Fiber Optic-thuisnetwerk

Hoe installeer ik een Fiber Optic-thuisnetwerk. Kiest u voor glasvezel voor u Internet-verbinding, moet u installeren op de computer in het thuisnetwerk. Een bedrijf vertegenwoordiger zal de glasvezel in uw huis brengen, en vervolgens kunt u uw netwerk bekabeld of draadloos.

Instructies

1

Selecteer glasvezel naar uw thuisnetwerk verbinden met Internet. U kunt bellen naar Verizon (zie bronnen) of andere bedrijven die glasvezel dienst leveren.

2

Kies een professioneel bedrijf persoon uw fiber optic om systeem te installeren in uw huis. Zij brengen de glasvezel en uw computer instellen voor toegang tot het Internet.

3

De installateur bedrijf adviseren dat u meerdere computers hebt, en zij zullen het verstrekken van een gratis netwerk thuisrouter fiber optic thuisnetwerk instellen. Ook moet u een draadloze adapter als u draadloos verbinding wilt maken.

4

Installeer de router. Plaats de cd-rom die wordt geleverd met de router in de vaste schijf van uw computer en volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

5

Sluit de router aan de computers via bedrade poorten of draadloze verbinding van het hele systeem. De aanwijzingen op het scherm de instructies krijgt u wanneer de stekker in de macht te verbinden met de modem. Elke router model kan worden een beetje anders dus volg de instructies.

6

Controleer of dat elke computer in het netwerk werkt nadat alle aansluitingen gemaakt zijn.