Hoe installeer ik een EVGA GeForce 7600GT 512 MB grafische kaart

EVGA is een fabrikant van het product Brea, Californië gebaseerde computer. EVGA voornamelijk produceren met behulp van technologie van NVIDIA videokaarten, maar produceren ook Intel moederborden en sommige andere technologieën. De EVGA 7600 GT werd oorspronkelijk uitgebracht in de prijsklasse van $200-250 van grafische kaart en werd uitgebracht met opties voor 256MB of 512MB RAM-geheugen. U kunt een computer upgraden zal helpen voldoen aan de eisen van de moderne software en computerspelletjes. Het installeren van een nieuwe grafische kaart is een van de eenvoudigste en beste manieren om uw computer een upgrade uitvoert als u een heleboel spelletjes spelen, of gaan met intensieve visualiseringssoftware, zoals Adobe Illustrator of Adobe Photoshop. Het installeren van een nieuwe grafische kaart is bijna een universele proces, zoals aangegeven in EVGA de allesomvattende "Graphics Card handleiding."

Instructies

1

Klik op "Start" en "Control Panel" en klikt u op "Add / Remove Programs" of "Programma's en onderdelen" (als u werkt met Windows Vista of later). Zoek de naam van uw oude graphics card maker, klik op het programma en klik op "Verwijderen". Volg de instructies op het scherm, en vervolgens de computer afsluit.

2

Ontkoppel alle kabels aan de achterkant van uw computer.

3

Draai de twee schroeven op de rechterkant paneel (als we kijken naar uw computer vanaf de achterkant) met uw Philips schroevendraaier. Schuif uit het panel.

4

Draai de schroef koppelen van uw grafische kaart aan de achterkant van uw computer. Uw grafische kaart zullen de hoogste kaart verbonden in de linker benedenhoek van uw moederbord.

5

Duw de hendel rechts van de grafische kaart en vervolgens het uitlichten.

6

Uw nieuwe EVGA 7600 GT-sleuf in de sleuf toegewezen aan uw oude grafische kaart. Opnieuw koppelen de schroef aansluiting aan de achterzijde. Het zijpaneel van de computer opnieuw, en opnieuw schroef de schroeven. Sluit alle kabels weer in en zet uw computer.

7

Plaats de CD 'Software en Drivers' kwam gebundeld met uw grafische kaart in het cd-rom-station. Volg de instructies op het scherm installatie, en herstarten uw computer wanneer souffleur.