Hoe installeer ik een E-GeForce 7300 LE

Hoe installeer ik een E-GeForce 7300 LE


De EVGA e-GeForce 7300 LE kaart is een 256MB DDR2-videokaart gemaakt voor een desktopcomputer PCI Express x 16 sleuf. PCI Express is een standaardsleuf opgenomen bij de meeste computers sinds 2006 gefabriceerd. Als u niet zeker of het moederbord van uw computer heeft een PCI Express-sleuf bent, neem contact op met de fabrikant. U moet open uw computer tot de kaart, installeren, dus je kan nodig een schroevendraaier afhankelijk van hoe uw computer is verzegeld.

Instructies

1

Los of schroef de behuizing van de computer.

2

Zoek de PCI Express-sleuf. PCI Express-sleuven zijn vaak geel. De sleuf wellicht een achterplaat op het geval van de computer die worden verwijderd moet voordat u de kaart in kunt plaatsen.

3

Schuif de kaart in de sleuf stevig totdat het veilig op zijn plaats. Schroef of illustratie van de video kaart achterplaat voor de zaak.

4

Sluit de computer en start het.

5

Plaats de schijf die is meegeleverd met de kaart naar het stuurprogramma bijwerken of ga naar Nvidia.com en downloaden naar de wagenmenner uit de sectie 'Stuurprogramma's downloaden'. Plaats uw producttype en besturingssysteem en klik vervolgens op "Zoeken" om te zoeken naar de betreffende chauffeur. Stuurprogramma's kan uw videokaart om de functie volledig met het besturingssysteem.

6

Klik op "Download" en wacht tot het bestand te downloaden. Dubbelklik erop en volg de installatie instructies. Moet u wellicht uw computer opnieuw opstarten na het installeren van het bestand. Nadat de computer opnieuw is opgestart, is de videokaart-installatie is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het plaatsen van de videokaart in naar de sleuf, moet het schuiven zonder te veel kracht. Als het niet wordt ingevoegd, kan de sleuf niet compatibel zijn. Forceer de kaart niet als het schade aan het veroorzaken kan.