Hoe installeer ik een draadloze kaart in een DV9000 HP

De HP Pavilion dv9000 is een grote notitieboekjePC geoptimaliseerd voor het bekijken van films en video's in uitstekende kwaliteit voor onderweg. De Pavilion dv9000 omvat een oversized 17-inch scherm en verbeterde luidsprekers voor betere geluidsweergave in vergelijking met standaard laptop luidsprekers. Met high-end Intel en AMD-processors beschikbaar kunnen de dv9000 even effectief op de werkplek. Voor een maximale productiviteit, upgrade uw paviljoen dv9000 door toevoeging van een interne draadloze kaart.

Instructies

1

De Pavilion dv9000 afsluiten. Controleer de indicator licht in het midden van de knop om te bevestigen dat de dv9000 niet op stand-by modus is. Als het, zet hem op en dicht op waas weer.

2

Verwijder alle kabels uit de Pavilion dv9000 en plaats deze face down op een zachte werkgebied.

3

Duw het plastic lipje onder de batterij aan de buitenrand van het paviljoen dv9000 vrij te geven van de batterij. Plaats je vinger onder de kant van de batterij en draai het naar de achterkant van het paviljoen dv9000 te verwijderen.

4

Schroef de twee Phillips-head schroeven aan de grote geventileerde klepje naar het midden van de onderzijde van de dv9000 paviljoen. Merk op dat de schroeven binnen de cover blijven, zelfs wanneer volledig losgemaakt. Verwijder de cover en zet het opzij. Dit blijkt de RAM-sleuven van de dv9000 paviljoen en de sleuf voor de draadloze kaart.

5

Schuif de metalen tanden aan de onderkant van de draadloze kaart in de connector in de mini-kaart-sleuf. Merk op dat de kaart een inkeping op de bodem heeft. Dit moet line-up met een verhoogde van plastic vaneengaan binnen de mini-kaart-sleuf. Om te bevestigen dat de kaart correct wordt geplaatst, door ervoor te zorgen dat de twee antenne-berichten op de draadloze kaart onder ogen zien.

6

Beveilig de draadloze kaart met twee Phillips-head schroeven. Als u de draadloze kaart van HP gekocht, moeten de vereiste montage schroeven worden opgenomen.

7

Duw de antenne twee draden in de upgrade compartiment over de twee posten op de bovenkant van de draadloze kaart. Elke draad verbinden met de dichtstbijzijnde post.

8

Breng het klepje aan de onderzijde van het paviljoen dv9000 en schroef het op zijn plaats.

9

De batterij terug naar zijn compartiment onder het paviljoen dv9000 en Vervang kabels.

Tips & waarschuwingen

  • De HP Pavilion dv9000 is compatibel met verschillende interne draadloze kaarten aanvulling van de maatregelen vermeld in de sectie 'Vereisten' van dit artikel. Raadpleeg de handleiding van de service in de sectie 'Verwijzingen' voor een volledige lijst met nummer.