Hoe installeer ik een div lay-out

Een "div" container is een HTML-element dat een sectie van code voor een webpagina bevat. div-containers worden verzonden door reclame netwerken of ontwikkelaars die een lay-out bieden toe te voegen hun backlink. div-containers kunnen JavaScript, afbeeldingen of inhoud die u kunt kopiƫren en plakken naar uw Web-pagina bevatten. Als u wilt de div lay-out installeren, moet u het div-element kopiƫren naar de locatie waar u de inhoud weer te geven op de webpagina.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat u wilt gebruiken om toe te voegen de lay-out. Klik op de optie "Open met" en op uw favoriete HTML-editor.

2

Bekijk het bestand en kies de locatie voor de div lay-out. U kunt de div ergens tussen het openen en sluiten "body"-tags plaatsen.

3

Kopieer en plak de div code lay-out naar het HTML-bestand. Bijvoorbeeld, is de volgende een voorbeeld van een div lay-out voor een hyperlink:

< div >< een href='link.html'> Klik hier om mijn links < / div >

4

Sla het bestand op en open de webpagina in uw browser om de wijzigingen bekijken en ervoor te zorgen dat het div-element is waar u wilt weergeven.