Hoe installeer ik een aanbod van CPU aggregaat

Het aggregaat voor levering op de computer de centrale verwerkingseenheid (CPU) is ontworpen om zetten de energie van een stopcontact en verdelen het bruikbaar kracht in de computer. Gelegen aan de achterkant van de computer behuizing, het is gemonteerd aan de achterwand en heeft een poort voor een elektrische snoer worden gekoppeld en aangesloten op een stopcontact. Installeren van een hulpprogramma voor het aanbod van de CPU-aggregaat is gemakkelijk te doen en duurt slechts een paar minuten in beslag.

Instructies

Hoe installeer ik een hulpprogramma voor het aanbod van de CPU-aggregaat

1

Zet de computer uit en trek de voeding en de perifere elektrische draden aan de achterkant van de behuizing van de computer. Gebruik een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier, verwijder de behoudende schroeven die houden gevaldekking van het van de computer op de basis van de CPU en de schroeven ergens veilig te stellen.

2

Schuif de cover van CPU naar voren en verwijder deze uit de base. De cover vertrokken naar de kant en ga naar de CPU power supply pack op de achterwand van de CPU.

3

Haal de CPU power supply pack elektrische aansluitingen van het moederbord. Verwijderen het aggregaat voor de levering van de computer-basis door het los van de achterkant van het doosje met een schroevendraaier en opheffing van de oude voeding uit de base.

4

De nieuwe CPU power supply pack installeren in de computer basis en voeg het met schroeven aan de achterzijde van de computer basis. Instellen op het tabblad energie aanbod op de achterkant van de eenheid door flipping het oranje tabblad vanaf de linkerkant naar de rechterkant.

5

Sluit de elektrische aansluitingen van het aggregaat voor levering aan de systeemkaart van de computer. Schuif de achtercover weer op de computer basis en veilig naar de basis met schroeven op de achterkant van het doosje.

6

Sluit het netsnoer weer aan op de achterzijde van de voeding met ventilator en sluit aan op een stopcontact. Zet de computer aan en controleer of dat de CPU power supply pack werkt.

Tips & waarschuwingen

  • Voorkom kortsluiting uit alle computeronderdelen door alle statische elektriciteit uit uw schroevendraaier ontladen. Raak de schroevendraaier het aan een stuk metaal als een tabel voordat het aanraken van de computer met het been.