Hoe installeer ik een 8800 GTX in een Dell XPS 400

De 8800GTX is een relatief high-powered PCI-E grafische kaart met behulp van DDR3-geheugen. Het installeren van deze kaart op uw Dell XPS 400-systeem is een eenvoudig proces van het verwijderen van de bestaande grafische kaart uit de sleuf van de PCI-E van het moederbord, inpluggen in de nieuwe kaart en nieuwe stuurprogrammabestanden installeren. De 8800GTX verhoogt de grafische paardenkracht voor uw XPS 400 computer, verlenging van de levensduur.

Instructies

1

Klik op "Start", "Control Panel" en "Add/Remove Programs". Klik op uw huidige stuurprogramma van de grafische kaart en selecteer "Verwijderen".

2

De XPS 400 afsluiten. Koppelt u het los en verwijder de schroeven aan de achterkant van het geval. Verwijder het zijpaneel van de zaak.

3

Schroef de bestaande grafische kaart uit het systeem en trek hem rechtstreeks uit het geval. De 8800GTX invoegen in zijn plaats en schroef het naar de gewenste positie.

4

Een verbindingslijn verplaatsen uit de voeding naar de poort van de macht van de 8800GTX. Close-up van het geval en start de computer opnieuw op. Plaats de driver-CD die bij de kaart geleverd.

5

Klik op de optie "Install" om de benodigde stuurprogrammabestanden installeren.