Hoe installeer ik de Upgrade Pinnacle Studio 9 zonder versie 8

Pinnacle Studio is een populaire video-editing suite, ontwikkeld door Pinnacle Software. Deze software wordt verkocht in Studio HD en Ultimate versies. Met de hulp van Pinnacle Studio, kunnen gebruikers maken, films, professionele kwaliteit muziek en remixen; u kunt met behulp van Pinnacle Live, trucs, tips en technieken voor het gebruik van Pinnacle Studio krijgen. U kunt ook upgraden naar Pinnacle Studio 9, gebruikt u een andere versie dan versie 8.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop aan de onderkant van uw scherm. Klik vervolgens op "Control Panel" en selecteer "Add/remove programs". Selecteer de oudere versie van de software van Pinnacle Studio, en klik op de "Uninstall" knop aan de bovenkant van het scherm.

2

Pinnacle Studio 9 installeren vanaf de installatieschijf. U kunt ook Pinnacle Studio online kopen. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien verwerken.

3

Downloaden en uitvoeren van de HFX-upgrader. (U kunt HFX upgrader online downloaden.) Volg zorgvuldig de aanwijzingen op het scherm instructies.

4

Typ de eerdere installatie de HFX-serienummer dat u hebt ontvangen met de vorige versie van Pinnacle Studio in het vak prompt die verschijnt. Pinnacle Studio versie 9 zal installeren en moet beschikbaar zijn op uw computer.