Hoe installeer ik Bin bestanden op een Mac

Sinds het begin van de personal computer, hebben gebruikers geprobeerd manieren te vinden om het comprimeren van bestanden overbrengen via cd of het Internet. Er waren verscheidene van deze voor de Mac, maar de overlevende is StuffIt van Smith Micro. Gelukkig, het product heeft ook een gratis decompressieprogramma of extractor genaamd UnStuffIt, die kan worden gebruikt voor het installeren van .bin bestanden op een Mac.

Instructies

1

Ga naar de website van Smith Micro en download de gratis UnStuffIt-extractor. Het is gratis, maar het bedrijf zal vragen uw e-mailadres. Installeer het programma op je Mac en, als u Mac OS X Tijger of Luipaard, sleept u het pictogram naar het dock.

2

Download het .bin-bestand van het Internet. U kunt instellen uw download automatisch UnStuffIt als het bestand wordt geopend, maar het is niet nodig. Sla het .bin-bestand naar een map of het bureaublad.

3

Klik op, houd en sleep het .bin-bestand over het UnStuffIt pictogram op het dok. Dit zal decomprimeren of uitpakken van het gecomprimeerde bestand. Het zal verschijnen als .dmg-bestand of een map.

4

Ga naar het .dmg-bestand en dubbelklik erop. Dit zal het bestand mount, alsof het een harde schijf of een ander volume. Tweevoudig tikken daarop het gekoppelde bestand te openen. Binnen zullen een oranjebruine icoon met de naam en het achtervoegsel. pkg.

5

Tweemaal klikken het .pkg dossier en verschijnt er een dialoogvenster met instructies voor het installeren van het bestand of programma op uw Mac.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige bestanden .bin moet tweemaal worden geĂ«xtraheerd.