Hoe in te voeren een ontvangst in versnellenVersnellen is een programma ontworpen om uw financiƫn bij te houden. Door het invoeren van uw ontvangstbewijzen in het programma, zal u zitten kundig voor uw bankrekening en creditcard saldi op de voet volgen. Er is geen betere manier om te weten waar u uw geld uitgaven en vasthouden aan een begroting. Als je aan het vasthouden, kan dit worden gedaan met zeer weinig inspanning.

Instructies

Ontvangsten aangaan van Quicken

1

Open de account die het geld vandaan en zoek de regel "Nieuwe transactie". Als de transactie niet op de dag dat u het invoert gemaakt werd, wordt de datum wijzigen.

2

Voer de begunstigde, of waar de transactie heeft plaatsgevonden, in het veld "Begunstigde". Naast dat, geef het bedrag van de transactie in het veld "Betaling" of "Storting".

3

Een categorie toewijzen aan de transactie. Dit zal helpen u houd spoor van waar u uw geld uitgaven zodat u kunt plakken op een begroting.

4

Schrijf een opmerking in het veld "Memo" als u denkt dat u belangrijke details over de transactie kan vergeten. Klik op de "Enter" om te plaatsen de transactie in het logboek van de rekening.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het register waar u ontvangsten aan alle specifieke behoeften aanpassen.
  • De grootste transactie die kunt u is een storting of kosten van $99,999,999.00.