Hoe in te loggen op Skype Online

Hoe in te loggen op Skype Online


Skype is een gratis stem, video en tekst chat-applicatie die helpt u in contact met vrienden en vennoten over de gehele wereld via het Internet. De software kunt u maken van een Skypenaam, of meerdere Skypenamen, en een log in wachtwoord toewijzen aan elk. U kunt inloggen op Skype en selecteer de Skype-naam die u wilt gebruiken voor die sessie, dan inloggen en een andere Skypenaam gebruikt. U kunt ook toegang tot uw Skype-account op de Skype-website.

Instructies

1

Open Skype. Kies een Skypenaam in het "Skype naam" drop-down menu of typt u uw Skype-naam in het tekstvak als u Skype niet op uw computer hebt gebruikt. Klik op "Niet hebben een Skypenaam" als u Skype voor de eerste keer gebruikt en vervolgens een Skypenaam en wachtwoord opgeven, ga akkoord met de voorwaarden en klik op "Next." Voer uw e-mailadres en klik op "Log In".

2

Voer het wachtwoord voor de Skype-naam die u hebt geselecteerd uit het drop-down menu. Klik op "Log In".

3

Klik op "aanmelden" op de Skype-website. Geef uw Skypenaam en wachtwoord. Klik op "Inloggen mij." U kunt wijzigingen aanbrengen in uw profiel, de e-mailinstellingen en het wachtwoord op de Skype-website, evenals extra Skype functies toe te voegen of betalen voor premie Skype functies.