Hoe In te loggen op het systeem van Craig Proctor

Hoe In te loggen op het systeem van Craig Proctor


Craig Proctor"Quantum Leap Real Estate succes systeem is ontworpen om u training op hoe maak je geld in onroerend goed. U kunt deelnemen aan seminaries, conferenties en coaching programma's, alle gericht op het helpen van u meer geld als een onroerend goederenmakelaar. Zodra u een lid bent geworden, kunt u inloggen op het systeem voor welke opleiding waarvoor je hebt betaald.

Instructies

1

Klik op Craig Proctor van Quantum Leap systeempagina (zie bronnen).

2

Kies een van de opties in de vakken blauw aan de onderkant van de pagina. Klik op de naam van een programma om meer te leren.

3

Vul uw naam, telefoonnummer en adres als u ge├»nteresseerd bent in lid en aanmelden voor een dienst. Sommige programma's vereisen ook u informatie te verstrekken over uw bedrijf of uw financi├źn. Anderen een creditcard verlangen om te betalen voor het bepaalde systeem.

4

Binnen een paar uur na het registreren, ontvangt u een e-mail van de website van de sprong. De e-mail zal u een teken-in pagina zichtbaar voor leden alleen. Het geeft u ook een gebruikersnaam en wachtwoord. Volg de link in uw e-mail, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op "login".