Hoe importeer een PST-bestand in Outlook 2007

Hoe importeer een PST-bestand in Outlook 2007


Persoonlijke opslag tabel bestanden (.pst) kunnen de sleutel tot de back-up van uw e-mail. Een PST-bestand is een kleine, compacte database dat de opslag van e-mails en bijlagen. Vaker dan niet, een netwerkbeheerder niet geschikt is voor u door het verhogen van de grootte van uw postvak, en zelfs als hij dat doet, zal u altijd wilt houden een back-up van al uw e-mails. PST-bestanden kunnen worden overgebracht via flash drive, CD of DVD en geïmporteerd in een willekeurige computer met dezelfde versie van Outlook.

Instructies

Openen van een. PST-bestand

1

Outlook start. Klik op "Bestand" en selecteer "Gegevensbestandsbeheer." The.PST bestanden en uw Outlook-account zal worden vermeld in het venster. Klik op "Toevoegen" en selecteer "Outlook 97-2002 bestand met persoonlijke mappen (.pst)" en klik op 'OK'. Dit opent het venster "Maken of openen Outlook-gegevensbestand" voor u om te kiezen van de locatie van het PST-bestand.

2

Navigeer naar de locatie van het PST-bestand. Als dit dezelfde computer u het PST-bestand hebt gemaakt, en u hebt het niet verplaatst uit de standaardlocatie, moet u het als de "Maken of openen Outlook-gegevensbestand" venster wordt geopend.

3

Markeer het PST-bestand en klik op "OK". De persoonlijke mappen-venster wordt geopend en geeft u de basisinformatie over het archief. Zorg ervoor dat de naam is hoe je wilt weergeven in uw Outlook. Klik op "OK". Controleer dat het PST-bestand in het venster beheer van gegevens bestand verschijnt en klik op "Sluiten".

4

Klik op het PST-bestand op de linker kant van Outlook uit te breiden. Controleer of dat het PST-bestand zonder corruptie werd geladen. Als het bestand wordt uitgevouwen en de inhoud toont, dat het is geladen. Houd de maximale grootte van het .PST-bestand tot 2 GB of minder, zoals een groter bestand kan leiden beschadiging van gegevens tot en informatie die is opgeslagen in het archief vernietigen.

Tips & waarschuwingen

  • Stel een organisatorisch systeem voor uw PST-bestanden zodat u zal zitten kundig voor gemakkelijk de opmaak uit een PST-bestand kopiëren naar de andere.
  • Als uw PST-bestand op een gedeelde netwerkmap bevindt zich, niet zult u het kunnen toegang hebben als u niet met het verbonden bent netwerk.