Hoe ik mijn "WeeWorld" Account deactiveren?

"WeeWorld" is een online sociaal netwerk-spel dat afgestemd voor tieners van 13 jaar en ouder. Zodra u zich voor een account aanmeldt, krijgt u een virtuele WeeMee-karakter. U kunt kleden en Personaliseer uw WeeMee. U kunt communiceren met andere WeeMees op de site. U kunt ook spelen, enquĂȘtes en verdienen punten die kunnen worden gebruikt om virtuele objecten te kopen. Als u wilt deactiveren, of, "WeeWorld" een account sluit, zijn er bepaalde stappen te volgen.

Instructies

1

Bezoek WeeWorld.com. Meld u aan bij uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2

Zoek en beweeg uw cursor over de link "Account/Help" in de taakbalk boven aan de pagina. Het is juist onder uw gebruikersnaam. Een vervolgkeuzelijst wordt weergegeven. Klik op "Help Center."

3

Klik op 'Site Help' in het vak dat in het midden van het volgende scherm verschijnt. Op de volgende pagina, gebruik de blauwe pijlen aan de bovenkant van de pagina om te bladeren door de Help-sectie. Klik op "Volgende" totdat u de "Instellingen" pagina te vinden.

4

Scroll helemaal naar beneden op de pagina "Instellingen" naar de laatste vak om uw account te deactiveren. Het is getiteld "Het sluiten van uw account." Klik op de "Contacteer ons" link.

5

Kies "Algemene feedback" in de drop-down box. De verdere details invult in het lege vak hieronder. Uw gebruikersnaam en het e-mailadres dat u gebruikt voor het ondertekenen omhoog met "WeeWorld." Staat die u wilt uw account te deactiveren.

6

Klik op het vak naast de verklaring dat luidt "Ik begrijp dat valse beschuldigingen of niet-ernstig verslagen kunnen resulteren in mijn account wordt gesloten." Hoewel u niet een "WeeWorld" probleem melden bent, gewoon ' het systeem verhuren u uw aanvraag indienen voordat u klikt u op het vak.

7

Klik op de knop "Verzenden". Het duurt enkele dagen voor uw "WeeWorld" account gedeactiveerd worden. U ontvangt een melding van de website.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u uw account te deactiveren, gegaan het voor altijd, volgens "WeeWorld." U kunt een nieuwe account met hetzelfde e-mailadres niet openen