Hoe ik mijn andere WoW Account loskoppelen?

Hoe ik mijn andere WoW Account loskoppelen?


"World of Warcraft" abonnees moeten hun WoW accounts koppelen aan Battle.net rekeningen om het spel te spelen. Dit resulteert vaak in meerdere proces of volledige spel licenties op een enkele Battle.net rekening. Voor accountbeveiliging is de enige manier om het ontkoppelen van een rekening "World of Warcraft" van een Battle.net account contact opnemen met de afdeling van het Account en technische diensten bij Blizzard Entertainment en werken met een vertegenwoordiger bij het ontkoppelen van de WoW account.

Instructies

1

Een alternatieve Battle.net account maken met een nieuw e-mailadres. Dit is de Battle.net account waarnaar uw ontkoppeld "World of Warcraft" account gekoppeld worden zal. De eerste en laatste naam op uw nieuwe Battle.net account moet overeenkomen met de eerste en laatste naam op uw huidige Battle.net account.

2

Blizzard's Account en technische diensten op 800-592-5499 om te spreken met een support specialist noemen. Bent u in Europa, Korea, China of Taiwan, blader naar de pagina "Contact met internationale klantenservice" op de website van Blizzard's; voor alle andere landen, navigeer naar de pagina "Contact Customer Services".

3

Leggen aan de vertegenwoordiger van de account dat u twee accounts van de "World of Warcraft" verbonden met één Battle.net account hebt en u wilt ontkoppelen van een van hen. De vertegenwoordiger zal uitleggen dat het ontkoppelen van de WoW account betekent dat het moet worden overgedragen aan een nieuwe Battle.net account geregistreerd op uw naam. U al deze account hebt aangemaakt en zijn klaar voor de verhuizing.

4

Geef het emailadres op de Battle.net account met de WoW-account dat u wilt dat niet-gekoppelde. Controleer of de eerste en laatste naam en het antwoord op de geheime vraag op die account. Geven de vertegenwoordiger ook uw nieuwe Battle.net accountinformatie. Je zal ook gevraagd worden om te controleren of de gegevens op die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

5

Staat de naam van de "World of Warcraft"-account die u wilt ontkoppelen. Als er een nieuwere account, het heet "WoW1" of "WoW2"; voor een oudere account is het de naam die u gebruikt om in te loggen bij uw WoW account vóór de fusie Battle.net.

6

Leveren de authenticatie sleutel van de account of de licentie die u wilt ontkoppelen. Als u de fysieke doos hebt gekocht, ligt de sleutel op de mouwen van de DVD binnen het vak. Als u de elektronische versie van de Battle.net winkel hebt aangeschaft, werd de sleutel in de ontvangst per e-mail naar u op het moment van aankoop voorzien. Zodra u geverifieerd, zal de medewerker ontkoppelen van de "World of Warcraft"-licentie en overbrengen naar uw nieuwe Battle.net account.

Tips & waarschuwingen

  • Het is niet verplicht dat u uw alternatieve Battle.net account en e-mail gemaakt voorafgaand aan de roeping hebben, maar het proces soepeler zal gaan als u bereid bent. Als u niet zeker hoe de Battle.net account aan te maken bent, de vertegenwoordiger het voor u kan doen op de telefoon, maar hebt u een ongebruikte e-mailadres voor de oprichting.
  • Als u ontkoppelen van een trial account van uw Battle.net account wilt, hoeft u niet een secundaire Battle.net account. Trial accounts kunnen worden ontkoppeld zonder opnieuw koppelen.
  • Bel in geen geval Blizzard Entertainment zonder uw Battle.net veiligheidsvraag en antwoord of de verificatiesleutel beschikbaar voor uw spelprogramma "World of Warcraft". Klantenservice kan niet om u te helpen als de vertegenwoordiger kan niet controleren of uw account.
  • Je kan niet een WoW-licentie loskoppelen van uw hoofdaccount Battle.net zonder het opnieuw te koppelen aan een nieuwe Battle.net account. Dit is voor veiligheids- en accountverificatie, maar vooral het voorkomt rekening ruilen en verkopen, dat Blizzard's Gebruiksvoorwaarden schendt.