Hoe ik knippen, kopiëren, & Paste een Document uit een bestand in een Email?

Hoe ik knippen, kopiëren, & Paste een Document uit een bestand in een Email?


De meeste e-mailprogramma's kunnen u op Knippen of kopiëren van tekst of afbeeldingen uit een ander document of bestand en plak deze in de hoofdtekst van het e-mailbericht. Bijvoorbeeld, kunt u grafieken die zijn gemaakt in Microsoft Excel in de berichttekst van een e-mail in Microsoft Outlook. Deze functie kan redden u van het opnieuw typen van lange hoeveelheden tekst en ook u kunt personaliseren berichten met foto's, logo's en andere afbeeldingen.

Instructies

Knip of Kopieer tekst uit een ander Document in een E-mail

1

Open het document of bestand met de tekst die u wilt opnemen in uw e-mail. Navigeren naar het gebied met de tekst die u wilt toevoegen aan een e-mail.

2

Houd de Klik met de linkermuisknop ingedrukt op uw muis en ga de muis over de tekst die u wilt opnemen in de e-mail. Wijs de gemarkeerde tekst; dan klik met uw rechter muisknop en selecteer de optie "Cut" of "Kopiëren". De gemarkeerde tekst verdwijnt als u de opdracht "Knippen".

3

Open uw e-mailprogramma, zoals Microsoft Outlook of Gmail. Open het bericht dat u wilt toevoegen van de tekst.

4

De cursor verplaatsen naar het gebied in de hoofdtekst van het bericht waar u wilt invoegen de cut of gekopieerde tekst. Klik met uw rechter muisknop en kies "Plakken".

Knip of kopieer een afbeelding of afbeelding in een E-mail

5

Open het bestand met de afbeelding of de afbeelding die u wilt opnemen in uw e-mail.

6

Wijs de pijl in de foto, afbeelding of afbeelding, en vervolgens met de rechtermuisknop op uw muis en selecteer "Cut" of "Kopiëren". Het beeld verdwijnt als u de opdracht "Knippen".

7

Open uw e-mailprogramma, zoals Microsoft Outlook of Gmail. Open het bericht dat u wilt toevoegen van de afbeelding.

8

Verplaats de cursor naar het gebied in de hoofdtekst van het bericht waar u invoegen wilt, de afbeelding of afbeelding. Klik met uw rechter muisknop en kies "Plakken".

Tips & waarschuwingen

  • Het knippen, kopiëren en plakken functie werkt best met HTML-gebaseerde e-mails.
  • Plain-text e-mailberichten kunt u afbeeldingen, afbeeldingen of logo's invoegen in de hoofdtekst van het bericht niet.
  • U verliest de oorspronkelijke tekstopmaak van tekst wordt ingevoegd op tekst zonder opmaak e-mailberichten.