Hoe ik kleuren in Illustrator proeven?

Hoe ik kleuren in Illustrator proeven?


Werken met vector graphics is grotendeels over het krijgen van de kleuren precies goed. Adobe Illustrator is één van de meest gebruikte vector-graphics programma's op de markt. Illustrator wordt gebruikt voor een aantal doeleinden waarvoor voorzichtig kleurbesturingselement, van het ontwerpen van logo's om eenvoudig animaties. Een manier om dit te doen is te monster kleuren in een afbeelding zoals een foto zodat u ze dan in de rest van het document kunt. In Illustrator is dit gemakkelijk te doen.

Instructies

1

Laden van de afbeelding die u voorbeeldkleuren van op uw computer wilt. Selecteer 'File' in het menu en kies "Nieuw". In het dialoogvenster, voer de breedte en de hoogte u wilt voor het document en klik op 'OK'.

2

Selecteer 'File' in het menu en kies "Plaats." In het dialoogvenster Ga naar en open de afbeelding die u hebt geladen. Sleep het naar het canvas de afbeelding om daar te plaatsen.

3

Selecteer het gereedschap "Pipet" op de werkbalk aan de linkerkant. Klik op gedeelte van de afbeelding die u wilt genieten van een plek van kleur uit. U zult zien dat de "opvulkleur" aan de onderkant van de werkbalk om deze kleur zal veranderen. Selecteer en verwijder de afbeelding hebt u geen verdere gebruik voor het.