Hoe ik installeren en verwijderen van Software?

U kunt een programma verwijderen nadat het heeft haar nut overleefd. De juiste uninstallation van een programma verwijderen niet gewoon van het programma van de harde schijf. Het verwijdert ook de toepassing van de pictogrammen en andere software-gerelateerde configuraties die op het systeem zijn opgeslagen. Voordat u software installeert, sluit u alle programma's die momenteel worden uitgevoerd op het systeem. Bovendien, zorg ervoor dat de computer voldoet aan de systeemvereisten van de software. Bijvoorbeeld, uitvoeren sommige programma's niet op een besturingssysteem dat ouder is dan Windows XP. Andere programma's mogelijk een Minimumgeheugen eis te bedienen.

Instructies

Installeren van Software

1

Klik op de downloadlink als u software van het Internet downloadt. Als u software vanaf een schijf of een map op de computer hebt opgeslagen installeren wilt, selecteer de "Run" of "Install" optie in het venster automatisch afspelen of zoek het uitvoerbare bestand (bijvoorbeeld example.exe) en dubbelklik op het het installatieproces in te leiden.

2

Klik op "Run", wanneer gevraagd door de browser beveiliging tweespraak venster. Klik nogmaals op "Run" als gevraagd door van de computer veiligheid tweespraak venster.

3

Lees en accepteer de gebruikersovereenkomst. De meeste software programma's moeten u de gebruikersovereenkomst te accepteren voordat de installatie zal beginnen.

4

Kies een save locatie. De meeste software-programma's probeert te installeren in de map "Program Files" op het station C:. Als u wilt een andere locatie selecteren, klik op de optie "Bladeren" en selecteer een nieuwe opslaglocatie.

5

Controleren of schakel de optie "De pictogrammen van de Desktop", afhankelijk van of u wilt een desktop-icoon van de toepassing op uw desktop verschijnen.

6

Gebundelde programma's installeren. Veel softwareprogramma's kom mee gebundeld met andere software en browser add-ons. Meestal, u kunt opt-out van deze gebundelde programma's. Volg de rest van de installatie-instructies.

Verwijderen van een programma

7

Klik op de knop "Start" op het bureaublad van Windows.

8

Selecteer het "Control Panel".

9

Klik op "Programma's" en "programma's en onderdelen."

10

Selecteer het programma dat u wilt verwijderen.

11

Klik op 'Verwijderen'. Volg de aanwijzingen verwijderen om het programma te verwijderen.