Hoe ik een getoogd venster Trim?Een gewelfde venster voegt een unieke decoratieve touch naar een kamer, en is een indicatie van de kathedralen en echte architectuur in plaats van gewoon een gat in de muur. Overweeg het gebruik van flexibele molding voor het bijsnijden van de rand om uw venster om te brengen meer aandacht en een extra finishing touch aan de rondboog. Flexibele molding aanpassen aan uw kleurenschema of linker traditionele wit om het contrast van de omliggende kleuren kan worden geschilderd en houdt alleen elementaire snijden en sluiting aan het op zijn plaats houden.

Instructies

1

Zet de plinten in plaats rond uw getoogd venster om ervoor te zorgen dat het de juiste lengte is. Één uiteinde van het stuk in plaats op het beginpunt instellen en hebben iemand houden voor u. Rekken van de boog over het venster molding en breng het naar het eindpunt.

2

Druk naar beneden zodat de plinten volledig plat is. Als de plinten de juiste lengte is, gaat u verder. Als dat niet het geval is, Markeer de plinten met een potlood op het punt waar u knippen wilt zodat het past.

3

Trim de plinten met een verstek zagen, indien nodig. Draag beschermende bril bij het werken met een zaag om jezelf te beschermen tegen granaatscherven en stof. U snijdt langs de lijn die u trok om de plinten is de juiste afmetingen.

4

Licht zand de gesneden rand van de plinten met fine-grit schuurpapier te heffen splinters of scherpe randen. Leg de plinten face-down voor je.

5

Strijk een dunne kraal van bouw lijm op de achterkant van de plinten. Dit materiaal wordt meestal toegepast als breeuwwerk door een pistool. Laat de lijm te zitten ongestoord gedurende één tot twee minuten, zodat het wordt plakkerig; specifieke productinstructies volgen als ze iets anders aanbevelen.

6

Druk stevig op de flexibele plinten in plaats rond de boog. Werken van de ene kant en toepassing zelfs zware druk over het gehele gebied om het te beveiligen stevig aan de muur.

7

Lang afwerking nagels in de plinten installeren elke 6 duim langs het venster. Druk op de nagels in de plinten in de buurt van het venster, waar zij minder zichtbaar worden zullen. U kunt een hamer of nagel pistool voor dit deel; de flexibele plinten vereist geen vooraf boren.

8

Vul spijker gaten met gips of vuller stopverf en een puttees mes als u wilt hen volledig te bedekken. Indien nodig, verf de gerepareerde gebieden zodat deze overeenkomen met de plinten.

Tips & waarschuwingen

  • Vóór de aankoop van flexibele molding, meet u de diameter van het venster op het breedste punt, vanaf waar u de plinten wilt te beginnen u aan waar het einde. Deze meting aan uw fabrikant leveren, dus hij weet hoeveel je moet.
  • Flexibele molding is het makkelijkst te buigen wanneer acclimated tussen 60 en 80 graden Fahrenheit.
  • Als u ervoor kiest om te schilderen of vlek uw flexibele molding, doen alvorens u het installeert, zodat u niet het risico maken een puinhoop op het venster of de muur.
  • U kunt traditionele molding een getoogd venster trim, maar hierbij veel meer exact snijden. Het gaat ook om het gebruik van een warmte-pistool te verzachten van de plinten, zodat u het rond de boog buigen kunt.