Hoe ik een Canon Ink Jet Cartridge Refill?

Hoe ik een Canon Ink Jet Cartridge Refill?


Inkt toevoegen aan een Canon inkjet cartridges of een tonercartridge wordt niet aanbevolen door Canon. Om veiligheidsredenen vraagt het bedrijf eigenaren om de cartridge en toner drums volledig vervangen. In 1982 Canon ingesteld een cartridge-recyclingprogramma die vanaf 2010 heeft verzameld ongeveer 220.000 ton voor gebruikte cartridges.

Hulpmiddelen die nodig zijn om toe te voegen inkt

U kunt kopen "refill sets," waaronder de hulpmiddelen en de inkt die u nodig hebt om de klus te klaren. Een typische ink refill kit bevat een spuit, rubberen handschoenen en Canon compatibele inkt. U moet ook een werkgebied bedekt met scrap papier of papieren handdoeken in geval van morsen van vloeistoffen.

De inkt toevoegen

Vul de spuit met de vereiste hoeveelheid inkt volgens de instructies opgenomen in de refill kit voor uw specifieke model. Steken een gat voor ontluchting bij de bovenkant van de cartridge in de buurt van het label. De navulling inkt toevoegen in de spuit aan de cartridge door dat gat. Hoek van de naald naar het afzetmogelijkheid gat en vul de cartridge langzaam om te voorkomen dat de inkt uit waardoor schuim. Nadat u het patroon hebt ingevuld, laat het zitten voor een paar uur of 's nachts zodat de druk om te stabiliseren. Zodra je de cartridge terug in de printer, lopen de reinigingscyclus twee of drie keer om ervoor te zorgen er zijn geen hiaten in de afdrukken.

Weten wanneer inkt Is laag

Om te voorkomen klompen en de cartridge moet kamer uitdrogen volledig u vervangen of bijvullen van de inkt voordat het allemaal weg. Meeste Canon-printers geven u een op het scherm waarschuwing wanneer een inktcartridge is bijna leeg, zodat u genoeg tijd voor te bereiden op een nieuwe vulling of om te kopen een vervanging.