Hoe ik een BMP GIF animatie?

Hoe ik een BMP GIF animatie?


BMP's en bitmap-bestanden, opslaan van afbeeldingen op uw computer. Uw computer wordt waarschijnlijk geleverd met software, zoals MS Paint, waarmee u uw bitmapbestanden te bewerken. Echter, als u animeren van dit type bestand wilt, kunt u vrije software op het Internet die deze functie vervult en wordt gemaakt van bewegende beelden in Graphics Interchange Format (GIF). U kunt animatie voorzien van een BMP-bestand als u kunt uploaden van bestanden van uw laptop of desktop, gebruikersaccounts op deze websites maken en hoe leren te gebruiken gratis online animatie generatoren,

Instructies

1

Ga naar Blingee.com. Deze animatie tool kunt u krijgt punten voor elke Blingee die u ontwerpt, en hierdoor kunt u toegang krijgen tot de hulpprogramma's nog meer animatie. Zodra u zich voor uw online account aanmeldt, upload uw bitmapbestand, selecteert u de animaties die u wenst te hebben en plaats ze op de locatie waar u ze wilt weergeven op uw bitmap-bestand nodig.

2

Aanmelden voor een account bij GIFup.com. Deze website kun je uploaden uw bitmapafbeeldingen en zet ze in een geanimeerde GIF. Een GIF-bestand verwijst naar een pictogram dat doorloopt uw bitmapafbeeldingen op het tempo en de volgorde die u instelt. Echter, als u van plan bent te gebruiken slechts een enkele bitmapafbeelding, kunt u het bestand te knipperen herhaaldelijk in een tempo dat u bepalen.

3

Probeer het toevoegen Glitter-website. Hier kunt u het decoreren van uw bitmapafbeelding met glitters. Zodra u toevoegen Glitter weten de locatie van uw online bitmapbestand laat, wordt de bitmap-bestand met de vorm van glitter u opnieuw gemaakt. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan keuzes waarin lichter of donkerder glitter. Indien u wilt gebruiken toevoegen Glitter, hebt uw bitmapafbeelding op een gratis online image hosting website zoals Photobucket (zie bronnen).